Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/11/2019)
    Επι τέλους! Μετά από πολύ καιρό, και ύστερα από αγωνιώδεις ερωτήσεις, μπορούμε να απαντήσουμε σε μερικά κρίσιμα ερωτήματα που μας ταλανίζουν τόσα χρόνια, όπως π.χ. Πόσα είδη γέλιου υπάρχουν, Πόσες τρίχες έχει ένα μέσο ανθρώπινο φρύδι, Πόσα λίτρα δάκρυα θα χύσει ένας μέσος άνθρωπος στη ζωή του και άλλα παρόμοια. Μεγαλύτερη ευκαιρία για ενημέρωση, δεν θα βρείτε πουθενά!
------------------------------------------
    Ο ΟΑΣΘ διέψευσε τις πληροφορίες για αλλαγές πινακίδων μέσα στα λεωφορεία, σε ότι αφορά τις θέσεις ατόμων που χρειάζονται βοήθεια. Παράλληλα με την διάψευση όμως, κυκλοφόρησε η φήμη πως όλα τα λεωφορεία του θα περάσουν από συνεργείο για διασκευή, ώστε να έχουν μόνον 5 θέσεις καθημένων και περισσότερες λαβές ασφαλείας για ορθίους. Οπότε, το πρόβλημα λύνεται!
------------------------------------------
    Μάγκες στο βόλεϋ στον ΠΑΟΚ. Είχαν πάρει δύο Κουβανούς για ενίσχυση, όμως με το που ήρθαν, και μετά από ένα αγώνα, τους έστειλαν «άναυλα» στην πατρίδα τους, λόγω συμπεριφοράς! Και πολύ καλά έκαναν! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν πορτοκάλια. Κανείς παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα!
------------------------------------------
Κάθε χρόνο ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητα πάνω από 10 ετών; Και άλλα έξοδα! Για να έχει κάποιος παλιό αυτοκίνητο, σημαίνει πως δεν έχει λεφτά για να πάρει καινούριο. Για αυτό λοιπόν, άς πληρώνει τα διπλά σε ΚΤΕΟ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου