Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/9/2019)
  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, παιδιά! Σήμερα μπήκε ο Σεπτέμβριος, για πολλούς ο καλύτερος μήνας του χρόνου. Ιδιαίτερα εμείς στη Θεσσαλονίκη, τον θεωρούμε τον καλύτερο. Όχι για τη ΔΕΘ, όπως θα φανταζόταν μερικοί. Η ΔΕΘ δεν είναι αυτή που ήταν, οπότε δεν την λογαριάζουμε. Το μόνο που ενδιαφέρει από αυτή, είναι οι δηλώσεις ( παραδοσιακά) του εκάστοτε πρωθυπουργού, ο οποίος συνήθως τάζει «λαγούς με πετραχήλια» και μετά το ρίχνει στο… «mea culpa» ή στο «δεν προκάναμε». Όμως αυτά δεν έχουν σχέση με τον Σεπτέμβρη της Θεσσαλονίκης…. Συνήθως, οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές, με τα μελτεμάκια του, και όλα όσα τον κάνουν απόλυτα θελκτικό μήνα. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, λοιπόν….
------------------------------------------
    Πολύ ωραία η ανταπόκριση από την Πέλλα, όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Ολυμπιάδος. Όλο το τελετουργικό, ποιοι ήταν παρόντες, κτλ κτλ. Μόνο που ξέχασαν μια λεπτομέρεια: ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ! Έ, ρε, τι σου κάνει αυτός ο… «δαίμων του τυπογραφείου»….  Κατά τα άλλα, πολύ ¨λιβανιστήρι¨στην κα Αναπληρωτή Αντιπεριφερειάρχη….. Όσο για το άγαλμα, ψάχνοντας βρήκα φωτογραφία του.
------------------------------------------
    Λοιπόν, ακολούθησα τις οδηγίες και εκτύπωσα το νέο ΕΝΦΙΑ. Πράγματι, πληρώνω περίπου 20% λιγώτερα από πέρσι.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου