Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/7/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/7/2019)
    Λοιπόν, παιδιά, από ό τι μου είπε το γνωστό «πουλάκι» που έρχεται και μου τα λέει στο αυτί, τις εκλογές κατακαλόκαιρο και με καύσωνα, τις πρότεινε ο Καρανίκας στον Τσίπρα, με δύο επιχειρήματα. Το πρώτο, πως λόγω καύσωνος, πολλοί δεν θα πάνε να ψηφίσουν, και έτσι θα γλυτώσουν αρκετές «κατραπακιές». Και το δεύτερο, πως λόγω καύσωνος πάλι, από την πολλή ζέστη το μυαλό θα γίνει μαρμελάδα, και όταν πάνε να ψηφίσουν, θα «ρίξουν» ό τι τους κατέβει! Εδώ που τα λέμε, πολύ σωστά επιχειρήματα από τον «δαιμόνιο» σύμβουλο. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στα πραγματικά ποσοστά του, το 4-5%....
------------------------------------------------
    Πάνε να εφαρμόσουν ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών στα διόδια. Με αύξηση, προφανώς. Ωραία είναι όλα αυτά, όμως εάν δεν έχεις κινητό ή εάν δεν έχεις κάρτα, πώς θα πληρώσεις; Θα αγοράσεις κάρτα, θα πεί κάποιος, και θα έχει δίκιο. Να δούμε, σε πόσα…. «χαφτάνια» θα εφαρμοστεί, αφού συνέχεια ακούμε για νέα πράγματα, τα οποία θα δούμε σε… βάθος χρόνου!
------------------------------------------------
    Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς, όμως εγώ έχω το αιρ-κοντίσιον στο «φούλ» και δεν βγαίνω έξω, ούτε για… τσιγάρα! Έχουμε και κάποια ηλικία, και είναι επικίνδυνο!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου