Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/6/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/6/2019)
    Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας,ξεκινάει την θητεία του δημάρχου, με τις καλύτερες προοπτικές, και ελπίζουμε να τα πάει καλά. Όμως, καλά θα κάνουν, να μην τονίζουν το παοκτσηλίκι του τόσο πολύ, γιατί θα κάνουν τους μισούς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ εχθρούς του. Γιατί, όπως φωνάζουμε «ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ», έτσι και θα αρχίσουμε το «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ». Άς το προσέξει και ο ίδιος! Γιατί, δεν διαφημίστηκε τόσο πολύ ούτε η «Ηρακλειδωσύνη» του αείμνηστου Κοσμόπουλου, ούτε η «Αρειανωσύνη» του Μπουτάρη.
------------------------------------------------
    Δυσφορεί, λέει , ο παοκ γιατί καθυστερούν τα θέματα με το Καυταντζόγλειο… Και ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ποια είναι αυτά τα θέματα. Αποφάσισε να κάνει νέο γήπεδο. Πολύ καλά! Ας πάει να το κάνει στο Δενδροπόταμο, όπου όλοι οι φίλαθλοι είναι δικοί του, να αναβαθμίσει και την περιοχή. Όσο για  το τωρινό γήπεδο, μια και το λένε «Ναό», ας το κρατήσουν για να πηγαίνουν να προσεύχονται……
------------------------------------------------
    Μαλλιά – κουβάρια έγιναν ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης και ο υποστράτηγος Ζαχαριάδης, μέχρι που παραιτήθηκε. Εδώ που τα λέμε, δεν είχε και τίποτα διαφορετικό να κάνει. Στην περίπτωσή του, ή παραίτηση, ή αποστράτευση, ή μετάθεση μέχρι τις επόμενες κρίσεις στις οποίες θα του πούν go home. Εάν τον αποστράτευαν, θα είχε «παρακαταθήκες για το μέλλον». Τι να λέμε τώρα…. Για ΜΟΕ με τους τούρκους; Πότε ίσχυσαν; Τέλος πάντων, αρκεί έως εδώ!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου