Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/6/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/6/2019)
    Σιγά τον…. ξυλοδαρμό στην Αμάρυνθο. Ψευτοτσαμπουκάδες και ψιλοσμπρωξίματα έγιναν! Ο Μαυραγάνης, πήγε να «καθαρίσει» σαν πιο… μάγκας; Όσο για την σύντροφό του ( καλά, αυτοί δεν έχουν γυναίκες; Μόνο… συντρόφους;) που την πήγαν στο νοσοκομείο, την έβαλαν και στην Εντατική; Εγώ αυτά τα λέω «καραγκιοζλίκια». Ανάλογα  με τα «γυαλιά» που φοράει ο καθένας, θα πιστέψει την μία ή την άλλη εκδοχή….
------------------------------------------------
    Άααα… Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει «να μαδάς τη μαργαρίτα» μ’ αγαπάει – δε μ’ αγαπάει….
------------------------------------------------
     Το φαινόμενο του «επαγγελματία» στη Μύκονο που έχει γράψει «στα τέτοια του» όλους τους νόμους του κράτους, δεν είναι μοναδικό. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι πολλοί, ιδιαίτερα σε τέτοια τουριστικά μέρη, που νομίζουν πως είναι ασύδοτοι. Είναι σαν την «κακιά αρρώστεια»  που εάν δεν την καταπολεμήσεις από την αρχή, γιγαντώνεται και… άντε πιασε την! Και το «κράτος» ( όχι μόνο το συριζέικο) με τις λαμογιές και τις «εξυπηρετήσεις» άφησε να θεριέψει το φαινόμενο.
------------------------------------------------
    Έχω την εντύπωση, πως η Γεννηματά σκόπιμα «έσμπρωξε» προς την έξοδο τον Βενιζέλο, για να μείνει απερίσπαστη ώστε σε δεδομένη ευκαιρία να αποτελέσει ακόμα μία  «συνιστώσα» του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα είναι, πόσους θα πάρει μαζί του ο Βενιζέλος αποχωρώντας… Ήδη, υπάρχουν ανακοινώσεις. Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα, μέχρι τις εκλογές…..
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου