Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/4/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/4/2019)
   Έχω μια απορία. Εάν κάποια εθνική ομάδα των Σκοπίων , σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα, κληρωθεί να αντιμετωπίσει την ελληνική εθνική ομάδα, και κατέβει στο γήπεδο με φαρδειά – πλατιά την λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», τι θα κάνουν οι δικοί μας; Θα το «καταπιούν» και θα αγωνιστούν σαν να μην τρέχει τίποτα; Θα αρνηθούν να αγωνιστουν, εάν δεν αλλάξει η φανέλα; Μάλλον το πρώτο, προβλέπω… Άλλωστε, σκόπιμα οι σκοπιανοί δεν θα έχουν άλλη φανέλα. Βέβαια, εάν ήθελαν να είναι «και με τον χωροφύλακα και με τον αγροφύλακα», θα είχαν φανέλες που θα έγραφαν αντί «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», το «Βόρεια Μακεδονία» ή «Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»…
----------------------------------------------------
    Έξυπνη, η γραμματέας του Μπόλαρη. Μόλις είδε την «βαβούρα» με τις φωτογραφίες της, παραιτήθηκε! Και πολύ σωστά έκανε, αφού έτσι και αλοιώς την θέση της τη οργανική, δεν την χάνει. Ποιος είπε πως οι ξανθές δεν έχουν μυαλό; Εκτός και εάν είναι καστανή – μελαχροινή και τα βάφει….
----------------------------------------------------
    Τελικά, αυτοί οι Πόντιοι δεν πιάνονται με τίποτα! Μετά το πρωτάθλημα, που λογικά θα το πάρουν, τώρα έβγαλαν μέχρι και … δήμαρχο Κωνσταντινουπόλεως! Σιγά – σιγά, θα ανέβει και ο Απόλλων Πόντου (Καλαμαριάς) στην Α΄  Εθνική….
----------------------------------------------------
    Δυσκολεύομαι να πιστεψω πως υπάρχει αρχηγός εκλογικού συνδιασμού, που στους υποψηφίους του περιλαμβάνει και «κατασκευάσματα» όπως το Τζέισον Αντιγόνη, προσωποποίηση του εξευτελισμού του ανθρώπου. Η «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσουσα γυνή» ( πολιτικές) κ. Δούρου φαίνεται ότι ποντάρει στις ψήφους της ανωμαλίας για να εκλεγεί!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου