Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/4/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/4/2019)
   Κάποιος φίλος, με μήνυμά του με παρέπεμψε σε σελίδα του facebook στην οποία σχολιάζεται το «ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ». Μπήκα, για να δώ τι γίνεται. Διάβασα πολλά «σχόλια» απολύτως υβριστικά απέναντι στο μπλόκ. Αυτά δεν τα βλέπει το facebook; Από την άλλη μεριά, το ευχαριστήθηκα, αφού από τον τρόπο εκφράσεως των «σχολιαστών», εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα πως πρόκειται για ιδεοβαρεμένους της συνομοταξίας των «κοιλεντερωτών». Φαίνεται πως τους… ενοχλώ! Μα, αυτό ακριβώς θέλω να κάνω. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΩ! Για αυτό και χαίρομαι!
----------------------------------------------------
 Διαβάζοντας την σημερινή δημοσίευση για τους ψεύτες, αναρωτιέμαι σε ποια κατηγορία πρέπει να ενταχθούν ο «Πινόκιο» και οι συν αυτώ. Στην κατηγορία  • του περιστασιακού, • του συχνού, • του καθ’ έξιν, ή • του επαγγελματία ψεύτη.; Τείνω να τους κατηγοριοποιήσω σε μία από τις δύο τελευταίες…. Με επικρατέστερη την τελευταία, του Επαγγελματία Ψεύτη!
----------------------------------------------------
    Και έρχεται ο Αντρίκος εχθές, και μου δίνει μία μικρή αφίσα από παιδική παράσταση, και μου λέει: «Παππού, αυτό να το βάλεις στη δουλειά σου για να έρθουν τα παιδάκια»! Ο καημένος, νομίζει πως δουλεύω, όταν με βλέπει τόσες ώρες στον υπολογιστή….. Φυσικά, χατήρι δεν του χαλνάω, και το βλέπετε παρακάτω. Όταν έχεις τέτοιους «βοηθούς», μπορείς ελεύθερα «να γράψεις» ( ξέρετε πού…) αυτούς που… προσβάλονται!
----------------------------------------------------
    Σωστά μας τα λέει ο αστυνομικός, για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, στις οποίες πρέπει να προσέχουμε τους κλέφτες, κυρίως αλλοδαπούς. Όμως, αυτό αφορά την ημέρα! Όταν πέσει το βραδάκι, οι περιοχές «αυξάνονται και πληθύνονται και κατακυριεύουν την πόλη»! Απαγορευμένη περιοχή κυρίως, η περικλειόμενη από Σιδ.Σταθμό – Αγ. Δημητρίου – Βενιζέλου – Λ. Νίκης – Παλαιό Σ. Σταθμό – Γιανιτσών – Σιδ. Σταθμό. ΕΚΕΙ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ! ΟΥΤΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ! Κάτι ξέρουμε και εμείς….
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου