Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/3/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/3/2019)
     Τα κοπρόσκυλα, δεν «παίζονται» με τίποτα, η δε στοιχειώδης «τσίπα» έχει εξαφανιστεί προ καιρού, λόγω…. «αριστερωσύνης»! Έγινε λέει, ο άλλος υφυπουργός, και η πρώτη του έννοια μόλις πήγε στο γραφείο, ήταν…. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ! Δεν του άρεσαν! Είχε και στο σπίτι του…. Πόσο; 10.000 ευρώ. Για πόσο; Για κάποιους μήνες, 5-6 το περισσότερο! Θα καταλάβαινα μια αλλαγή καθίσματος γραφείου, εάν ο προηγουμενος ήταν χοντρός και το «ξεπάτωσε», ή αν «επέρδετο» συνεχώς, με αποτέλεσμα να μυρίζει… «σκατίλα»! Φυσικά, εάν τα πλήρωνε ό ίδιος, δεν θα έκανε τίποτα. Το πολύ – πολύ, εάν ήταν προβλεπτικός, θα αγόραζε ένα.. σκαμνί! Πιθανόν να του χρειαστεί…..
----------------------------------------------------
    Το ΕΣΡ έριξε καμπάνες και πρόστιμα στον ΑΝΤ1, , για τις «ατάκες» του  Φατσέα στο «Καφέ της Χαράς»! Για την…. «ανάγκη διαφύλαξης της ποιότητας της ελληνικής γλώσσας και της τήρησης της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων» Ερώτημα και απορία: Στον «Πινόκιο» για το «απεύθυνση ενός πλατιού καλέσματος» και στη Νοτοπούλου για το «επανανοματοδοτήσουμε» ποιος θα ρίξει «καμπάνα» για τον ίδιο λόγο;;;;;
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου