Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/3/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/3/2019)
     Είπαμε, να λέμε ψέμματα, όταν δεν υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν, έτσι κ. Αποστολάκη μας; Δεν ταιριάζει στην μεχρι προ μηνός εικόνα σου. Τώρα φαίνεται πως «κόλησες» το μικρόβιο από «Πινόκιο, Τζανακόπουλο και τα ρέστα. Δεν μπορείς να λές πως η ΕΑΑΣ ζήτησε την ματαίωση της εκδηλώσεως στο Πολεμικό Μουσείο. Απλώς, πρέπει να παραδεχτείς πως μόλις έγινες υπουργός, έγινες συριζικώτερος των συριζαίων! Έτσι, για να ξέρουμε και τι λέμε….. Κρίμα πάντως, γιατί κατάφερες κι εσύ να δώσεις «γην και ύδωρ» , μη σεβόμενος ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ! Όμως, έχουμε συνηθίσει σε αυτά….
----------------------------------------------------
    Δεν φαίνεται και τυχαίο. Σε 4 γήπεδα, στην Αθήνα, έγιναν επεισόδια από εισβολή κουκουλοφόρων! Μάλλον πρόκειται για… «ανακατεύθυνση δραστηριοτήτων»! Ή «διεύρυνση», εαν προτιμάτε. Όμως, επιλέγουν γήπεδα με λίγο κόσμο και με οπαδούς όχι και τόσο βίαιους. Τολμούν να το κάνουν εκεί όπου βρίσκονται «σκληροπυρηνικοί» οπαδοί; Δεν νομίζω…. Όσο για το υπεύθυνο υπουργείο, προτιμά να…. μαγειρεύει γιουβαρλάκια και παστίτσιο…..
----------------------------------------------------
    Μπήκε και ο Μάρτης, ο γνωστός… «παλουκοκάυτης»! Λέτε να μας επιφυλάσει καμιά… «Ωκεανίδα» και αυτός; Τίποτα δεν αποκλείεται.
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου