Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΕΣΠΕΣ: ΨΕΚΑΣΑΝ.... ΣΚΟΥΠΙΣΑΝ.... ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!


ΠΡΕΣΠΕΣ: ΨΕΚΑΣΑΝ.... ΣΚΟΥΠΙΣΑΝ.... ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!
του Βασίλη Ευστρ.Ναζλή
    Μετά το 1950 οι "εχέφρονες" της χώρας μας, πολιτικοί, διανοούμενοι επιχειρηματίες, ακόμη και ο απλός κόσμος, διαπίστωνε την ενεργούμενη προπαγάνδα των γειτόνων μας (τώρα Β. μακεδόνων με την βούλα της β(ο)ουλής μας, που έριξε 153 βόλια πισώπλατα).
    Πάντα σκεφτόταν και έλεγαν "
μα όλοι ξέρουν ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα, δεν θα ασχολούμαστε με τις αηδίες των "γυφτοσκοπιανών". "Αυτοί διαδίδουν ανιστόρητα πράγματα, ψευδεπίγραφες ιστορίες, δεν γνωρίζουν ιστορία". "Είναι Σλάβοι δεν έχουν καμμία σχέση με τους Μακεδόνες". και άλλης τέτοιας αντίληψης "ευφυολογήματα".
    Η "εθνότητα" αυτή αποτελείτο από Σλάβους, Αλβανούς, Ρομά, αρκετούς Βουλγάρους και πολλούς σλαβόφωνους έλληνες και άλλους προερχομένους από άλλες περιοχές της Ελλάδας που μετά το 1949 κατέφυγαν εκεί (
περίπου 60000) οικειοθελώς,, στην υπερορία (αυτοεξορία), "μαχητών" του ΕΑΜ,ΕΛΑΣ και "ΔΣΕ".
    Μέσα στο κομμουνιστικό καμίνι των εθνοτήτων, στον "παράδεισο" και μετά την πτώση του και την εξαϋλωση της ιδεολογίας του δημιουργήθηκε η "νέα" εθνότητα, Φρανγκεστάϊν, των Μακεδόνων.
    Αρκετοί Έλληνες στο δημόσιο βίο, ασχολήθηκαν με την ενεργούμενη προπαγάνδα διαστρέβλωσης και πλαστογράφησης της ιστορίας, αλλά τα "
ΚΟΝΔΥΛΙΑ", ήταν ελάχιστα ή ανύπαρκτα, ώστε να δημιουργήσουν ένα φραγμό στην βίαια ιστορική επέλαση των γειτόνων, που σε κυριολεκτικά απόλυτη φτώχεια, διέθεταν τεράστια χρηματικά ποσά! Δεν τους ενδιέφερε το χρηματικό μέγεθος, αλλά να δημιουργήσουν τη "νέα" ιστορία τους, από την εποχή.... του Μ. Αλεξάνδρου... και πιό πριν.... και ας εμφανίσθηκαν στην περιοχή
αιώνες μετά!!
    Όπως γράφει ο Χρήστος Γιανναράς. πρέπει να είχαν προωθημένη επιστημονική τεχνολογία, ώστε να διατηρήσουν τόση μεγάλη ποσότητα σπέρματος του Μ. Αλεξάνδρου, για να γονιμοποιηθούν οι "νέοι" απόγονοι του. Κατά την γνώμη μου αυτό ξεπερνά όλες της γόνιμες φαντασίες των μυθοπλαστών.
    Οι χρόνιες διεθνείς τους προσπάθειες δυστυχώς για την χώρα μας, είχαν αποτελέσματα, γιατί ήταν... σε παρατεταμένη νιρβάνα και κάθευδε τον ύπνο του δικαίου, πιστεύοντας ότι τελεί εν δικαίω
    Έτσι αλλοιώθηκαν συνειδήσεις, εξαγοράστηκαν πνεύματα και στόματα και εμφανίσθηκαν οι "ειδήμονες" της επιστημονικής παραπληροφόρησης και κακοποίησαν βάναυσα την ιστορική αλήθεια, αγνοώντας την πάνσοφη ρήση του Έλληνα από τον Πόντο Στράβωνα
"η δ'ιστορία βούλεται τ'αληθές = η ιστορία θέλει την αλήθεια"
    Ο Πλούταρχος είπε (
κατά δική μου ελεύθερη μετάφραση) "είναι δύσκολο να βρεθεί η αλήθεια, γιατί οι μεταγενέστεροι έχουν τον καιρό που μεσολάβησε, ώστε να εμποδίσουν την γνώση των πραγμάτων, η δε ιστορία... παραμορφώνει και διαστρέφει την αλήθεια (Περικλής ΙΓ)
    Οι διεκδικήσεις επί της Μακεδονίας είναι πολλές σε βάθος χρόνου. Μόνο στον 20 ο αιώνα είχαμε αιματηρές διεκδικήσεις το
1903,1913,1915,1941 και το 1946-1949.Η κάθε αυτή ένοπλη διεκδίκηση μέσα σε 50 χρόνια, είχε διακυμάνσεις βαρβαρότητες με γενοκτονικές οξύτητες σε βάρος των γηγενών Ελλήνων, που υπήρχαν εκεί... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
    Από τότε οι "φίλοι και σύμμαχοι", αδικούσαν την Ελλάδα και την ...ισοπέδωναν, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους, παραβλέπωντας τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑ....... με την κλοπή.... όλων!!
    Την Μακεδονία μας οι σύμμαχοι μας την προσέφεραν διαχρονικά στους γείτονες μας, ανάλογα της συγκαιριακής εξυπηρέτησης των τους,..... όπως κάνουν και σήμερα. Σήμερα όμως υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Μέχρι τώρα όλες οι κυβερνήσεις αντιδρούσαν σε όποιες πιέσεις για εκχωρήσεις έστω και ελαχίστων....
    Σήμερα όμως, 25-1-2019,πριν λίγες ώρες...153 πρόθυμοι εθνοπατέρες, μητραλοίες πλέον στη εθνική μνήμη, άμεσοι συνεργάτες εξωχωρίων δυναστών ευρωπαίων και του ατλαντικού, πιστοί υπηρέτες των συμφερόντων τους, παραχωρούν ότι δεν θα μπορούσε να διανοηθεί κανείς... από τους προηγούμενους!!
    Είναι σίγουρο ότι αυτήν την παραχώρηση θα την..... πληρώσουμε πολύ ακριβά, όχι στο μακρύ εθνικό μας μέλλον, αλλά αρκετά γρήγορα (
εύχομαι να διαψευσθώ), γιατί υιοθέτησαν απόψεις, που θα οδηγήσουν σε ...συμφορές, γιατί θα μας κοντύνουν την ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ.......ΙΣΤΟΡΙΑ.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου