Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ


ΠΑΤΡΙΔΑ  ΕΛΛΑΔΑ – ΕΛΛΑΔΑ  ΤΗΣ  ΨΥΧΗΣ  ΜΑΣ
του Βασίλη Ευστρ. Ναζλή
    Σκέφτομαι πολλές φορές τι είναι η πατρίδα, η ΕΛΛΑΔΑ μας και.... κουράζομαι, γιατί είναι τόσα πολλά, που συμπυκνώνονται σε μία μόνο λέξη.............. Ε Λ Λ Α Δ Α.!!
    Είναι η διαχρονική και αιώνια ιδέα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, των ΙΔΕΩΝ. Πολλές εκδοχές, πολλές αποχρώσεις, που δημιουργούν ένα ζωγραφικό πίνακα με πανδαισία χρωμάτων οπτασιακά, αλλά με μεταφυσικές διαστάσεις.
    Είναι η Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α της που διαπότισε ολόκληρη την ανθρωπότητα.
    Είναι οι λαμπρές φιλοσοφικές ιδέες που έθρεψαν δυναμικά το πνεύμα της παγκόσμιας κοινότητας. Οι ιδέες που δυναμίτισαν τα πνεύματα, σαν έκρηξη και πρόπλασμα γονιμοποίησης, για πρόοδο.
    Είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, μαχητής στης σκλαβιάς και του σκοταδισμού η φυλετική ψυχολογία για το ελεύθερο σώματος και ψυχής. Είναι αυτή η ιδέα που πάντοτε κατατρόπωνε τους ΜΗΔΟΥΣ, με οποιαδήποτε ιδεολογική φορεσιά και αν εμφανιζόταν!!
    Είναι η πολυαιώνια εθνική μας ζωή μας, σε τόπους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς, που οι επιδράσεις τους μας χαλυβδώνουν έναντι στους ενεργούς η και επίδοξους εφιάλτες!
    Είναι το ΑΙΜΑ μας που πότισε βουνά και κάμπους και έγινε προμαχώνας και πύργος αντίστασης σε κάθε παροδικό κατακτητή.
    Είμαστε οι απόγονοι όλων αυτών που μετέφεραν στο DNA μας, στη συνεχή ροή του αίματος των παρελθόντων γενεών, την εθνική ζωή αιώνων και όσες ¨μεταγγίσεις" επιδιώξουν να μας επιβάλλουν, θα καθορίζουν την φυλετική μας πορεία.
    Όσο και αν μας αφιονίσουν ΔΕΝ θα κάμψουν το φρόνημα μας αυτό και οι προπαγάνδες τους ΔΕΝ θα περάσουν.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ είναι μία και εμείς προσωρινοί ένοικοι της χωρίς δικαιώματα ιδιοκτησίας ,αλλά και χρησικτησίας.
    Αυτή την πατρίδα πρέπει να μεταφέρουμε αυτούσια στο μέλλον στις επόμενες αμέτρητες γενιές...
    Όσο και αν τα δολώματα είναι ενεργά και επιτήδεια στημένα, τα μάτια της ψυχής μας... της προϊστορίας μας είναι ορθάνοιχτα.
    Η ιστορία μας, είναι η ζωή μας στο παρελθόν, στο παρόν και στο........  μέλλον και για την ιστορία αυτή οφείλουμε να δώσουμε τ απάντα. Μαζί με τις παραδόσεις μας, τα ήθη και τα έθιμα μας είναι τα απόρθητα φρούρια της λευτεριάς και της εθνικής μας αξιοπρέπειας.... και οι εχθροί μας καθίστανται νάνοι της μιζέριας.
    Η Ελλάδα ΔΕΝ ανήκει ούτε στον ένα ούτε στον άλλο κι κυρίως.... ΔΕΝ είναι διαπραγματεύσιμη ιδεολογία και κυρίως ΔΕΝ ανήκει σε ευκαιριακούς συμμάχους της που πάντοτε εξελίσσονται σε........ δυνάστες της. Και κυρίως.... ΔΕΝ παίζεται η υπόσταση της στο σκάκι της πολιτικής η στο... ζατρίκιο της... μιζέριας
    Οι φαντασιώσεις των πολιτικών μας ταγών και οι οπτασιακές τους παραμορφώσεις, δεν πρέπει να μας παρασύρουν σε δρόμους ιδεολογικής και εθνικής συρρίκνωσης .
    Ιδεολογικοί μεταπράτες κατευθύνουν φεύ την εθνική μας πορεία, με κατευθυνόμενα εκ του εξωτερικού "θέσφατα" πολιτικής ορθότητας.... αλλά καταχθόνιας έμπνευσης.
    Η μεγάλη "μάζα" των Ελλήνων αντιδρά δυστυχώς δια της...  αυτοϋπνώσεως, στις εκδηλώσεις των μανιακών της ιδεολογίας και των Α-νοήτων της πολιτικής πρακτικής.
    Πόλεμο έχουμε πλέον ... και κανείς δεν το αντιλαμβάνεται, πόλεμο.... πόλεμο για όλα και κυρίως για την Ελλάδα μας.
    Η πατρίδα μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ, ούτε ιδιοκτησία συγκαιριακών  "ΕΛΙΤ", δεν είναι μία αφηρημένη έννοια, αλλά χειροπιαστή οντότητα, με σύνορα μη διαπραγματεύσιμα, σε παρωχημένα κομματικά παιχνίδια.   Δυστυχώς στις μέρες μας, της επαγγελματικής κιβδηλείας και του πολιτικού ψεύδους, όλα γίνονται ρευστά και εμπορεύσιμα για άνομο πολιτικό κέρδος.
    Το πολιτικό ψέμα είναι μία καθημερινή πολιτική πραγματικότητα και οι Έλληνες σε χαύνωση οικονομική, κοινωνική και ιδεολογική. παρακολουθούν χωρίς αντίδραση τα συνειδητά σερβιρισμένα ψέματα που με τόση χαρούμενη αναίδεια μας παρουσιάζουν, ως απόλυτα αληθινά.
    Τώρα που αποχωρεί από το προσκήνιο το
2018 εύχομαι το νέο 2019 να μας φέρει όσα μας στέρησαν .... τα προηγούμενα χρόνια.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου