Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/1/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/1/2019)
    ΩΧ! ΑΜΑΝ! Η Μέρκελ στην Αθήνα! Τι σας έμελλε να πάθετε, καημένοι κάτοικοι των Αθηνών… Για τις δύο αυτές ημέρες, 11 – 12 Ιανουαρίου, σε όλο το κέντρο της πόλεως, αλλά και σε μεγάλες περιοχές γύρω του, όπως έλεγαν παλιά στις ανακοινώσεις εκτελέσεως βοών στη θάλασσα, «Τις καθορισμένες ημέρες και ώρες, απαγορεύεται πάσα κίνησις ατόμων,  αλιέων και λεμβούχων, προς αποφυγήν ατυχημάτων». Με τις υγείες σας, για να δείτε και εσείς «ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ»!
----------------------------------------------
    «Άκρα του τάφου η σιωπή» σε ότι αφορά τα αναδρομικά που πήραμε… σε κάποιο ποσοστό. Εδώ και μέρες, δεν κουνιεται φύλο! Όλοι όμως εμείς, που έχουμε σοβαρούς λόγους να αμφιβάλουμε για την ορθότητα των υπολογισμών, προσβλέπουμε με αγωνία στις ενέργειες των Ενώσεων και Ομοσπονδιών ( καλά θα ήταν να είναι κοινές… ) για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για δικαίωση. Κάποιες μεμονωμενες ατομικές προτάσεις, δεν πείθουν, η δε ανάθεση σε δικηγόρους της υποθέσεως, κρίνεται  ολίγον «σόϊκη». Οι ημερες των εορτών είναι ένα επιχείρημα για την αφωνία, όμως από Δευτέρα τελειώνουν. Και περιμένουμε!
----------------------------------------------
    Τελικά, η Σοφία, η Σοφίτσα, Η Σοφούλα, το Σοφάκι, ήρθε και στη Θεσσαλονίκη! Άσπρη σαν το γάλα η πόλη! Καιρός για βόλτες…. Θυμάμαι, κάποτε στην Κοζάνη, που έχει πολλές κατηφοριές, κυκλοφορούσαν και  έλκυθρα! Δεν κάνω πλάκα.
----------------------------------------------
    Κατά τα άλλα, μπορείτε να ασχοληθειτε με το εν θα βάλετε καφέ ή άσπρη ζάχαρη στον καφέ σας! Καλημέρα!
----------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου