Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/12/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/12/2018)
   Φανταστείτε τι θα γινόταν, εάν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν την κυβέρνηση οι μπολσεβίκοι, πραγματοποιούσαν όλες τις αλλαγές που θέλουνε, στα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και Ιστορίας. Φαντάζομαι, πως θα γινόταν ΧΑΜΟΣ και δεν θα έβριακαν κανένα κόμμα ή απόκομμα να τους υποστηρίξει. Αυτό φυσικά, το ξέρανε. Έτσι, από την αρχή, εφαρμόζοντας την «τακτική του σαλαμιού», με κάθε εγκύκλιό τους όλο και κάτι κόβουν, όλο και κάτι αλλάζουν, ώστε να πλησιάζουν τον τελικό στόχο τους. Τώρα, ήρθε η ώρα για την Ιστορία Γ΄ Λυκείου, από όπου αφαιρείται ο Μακεδονικός Αγώνας, γιατί δήθεν, έχει…. διδαχτεί σε άλλη τάξη! Αυτοί, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Εμείς, οι Έλληνες, ξέρουμε;;;;;
--------------------------------------------------------
    Ακόμα και οι πέτρες ήξεραν, ότι στην επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου, θα γινόταν όλα όσα έγιναν. Τα μηνύματα ήταν σαφή. Τι έκανε η Αστυνομία για να τα αποτρέψει; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Απλώς,  ήταν εκεί…. Και όσους συνέλαβαν, σε λίγες μέρες θα τους αφήσουν ελεύθερους. Το ότι χρειάζονται σκληρά μέτρα το ξέρουν, αλλα…. Άσε τώρα, με αυτά θα ασχολούμαστε; Και οι… «μανούλες» που προίστανται, δεν θέλουν να… στεναχωρήσουν τα «δικά τους παιδιά»!
--------------------------------------------------------
    Τι λέτε, θα ξυπνήσει κάποια στιγμή ο «Πινόκιο» και θα καταλάβει τους σκοπούς και τις βλέψεις των βορείων γυφτοπρόξενων γειτόνων μας; Ήδη, έχουν αποθρασυνθεί, και τους…. στηρίζουμε ακόμα! Εάν έβγαινε ο «Πινόκιο» και έλεγε πως «ΤΕΡΜΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ», θα κέρδιζε πολλούς «πόντους». Όμως φυσικά, δεν θα το κάνει. Προφανώς, ελπίζουμε σε όλους τους άλλους, πλήν… ΣΥΡΙΖΑ!
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου