Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

O I Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ.....


O I   Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ    Μ Ο Υ.....
Το έστειλε ο Γιάννης Κόντης 
Στέλιος  Κυριμλής
    ....30 Σεπtεμβρίου ,2018 !  .......Σήμερα πέρασα  μία πολύ δύσκολη ημέρα, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι από εσάς... περιμένοντας επί τέλους  τα αποτελέσματα τού δημοψηφίσματος στά Σκόπια....Τολμώ να πώ ότι ανακουφίστηκα λιγάκι μέ τό αποτέλεσμα, αλλά έπρεπε να βάλω πρώτα τίς σκέψεις μου, πού ήτανε ανακατωμένες στό μυαλό μου σάν σπαγγέτι, σέ μιά σειρά, για να μπορέσω να σκεφτώ ήρεμα εάν πρέπει όντως να χαρώ η όχι καί πόσο....
    Απ΄ότι διάβασα, η αποχή, η έστω η συμμετοχή του κόσμου, ήταν περίπου στό 49% τού αναμενώμενου που χρειαζόταν η κυβέρνηση του Ζάεφ για νά πανηγυρίσουν τήν "Νίκη" τους.... ωραία,... και τώρα τί γίνεται???..  Απ'ότι διάβασα, τά ποσοστά τών εθνοτήτων που ψήφισαν ήταν  Αλβανοί περίπου 90%,  Σλάβοι, Ρομά, Βούλγαροι  κ.α. περίπου 35% ..!!!!!!
     Κάτι σ'αυτήν τήν αναλογία δέν μ'αρέσει !...... Γιατί οι Αλβανοί ψήφισαν σχεδόν όλοι καί όχι οι άλλοι??  τί έχουν να κερδίσουν αυτοί που δέν θέλουν ούτε κάν να λέγονται "Μακεδόνες και ψήφισαν?..... Γιατί απέτυχε η η παρέμβαση Αμερικανών, Γερμανών, Αυστριακών, Γάλλων, Άγγλων, και ΝΑΤΟ αξιωματούχων κλπ. να πείσουν τόν πλυθησμό τών Σκοπίων νά ψηφίσουν το "Ναί"? ..... Ακόμη και ο πρωθυπουργός τής Αλβανίας, Εντυ Ράμα, συμβούλευε τούς Αλβανοσκοπιανούς νά τό ψηφίσουν ΟΛΟΙ τους ....(αυτό και αν δέν είναι παρέμβαση στα εσωτερικά μιάς Χώρας!)
    Λοιπόν, θυμάστε που ο επιτροπος τής Κομισιόν, Γιοχάνες Χάν, πού πρώτος μίλησε γιά αλλαγή συνόρων στά Ελληνο-αλβανικά σύνορα?... πολύ αργότερα καί ο Κοτζιάς μίλησε επίσης για αλλαγή συνόρων με την Αλβανία??.. Τί δέν καταλαβαίνετε ? ....αντάλλαγμα μέρους της Εθνικής μας Κυριαρχίας και ΑΟΖ με τους Αλβανούς , για να ψηφίσουν τό "Ναί" στα Σκόπια !!!!.... Ξεφτύλλα Κοτζια και Τσίπρα!!
    Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα πολύ πού η Ε.Ε. απέτυχε παταγωδώς σ'αυτήν τήν προσπάθεια παραχάραξης τής ιστορίας μας, με ηγέτη τήν Γερμανία και τήν Μέρκελ.!!!
    Αλλά γιατί οι Σκοπιανοί δεν ψήφισαν ?  Μήπως οι Σκοπιανοι φοβήθηκαν από τα συλλαλητήρια τής Θεσσαλονίκης, Αθηνών και Ν.Υόρκης όπου μαζέψαμε πάνω από 2 εκατ. εξοργισμένο κόσμο?.?... Μήπως φοβήθηκαν από άλλες χώρες τής Ε.Ε. όπως την Δανία, Ολλανδία και Ιταλία πού είπαν ανοιχτά ότι δέν θα ψηφίσουν τήν ένταξή τους, μάλλον γιατί κατάλαβαν ότι θα είναι ο "Δούρειος "Ιππος" τής Τουρκίας ίσως και τής Ρωσίας, μέσα στην Ενωση? Μήν ξεχνάτε ότι όλες οι αποφάσεις στην Ε.Ε. βγαίνουν ομόφωνα!.....Τώρα, οι Σκοπιανοί βαδίζουν στο άπειρο και μπορεί σύντομα να αρχίσουν να αποσταθεροποιούνται..... Εάν προσπαθείσουν να περάσουν στήν Βουλή τους, συνταγματική αλλαγή με άκυρο δημοψήφισμα, τότε κινδυνεύουν σίγουρα μέ εμφύλιο πόλεμο, πού εγώ πιστεύω μάλλον δέν θα τόν αποφύγουν.... Ίσως μικρής εμβέλειας, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει για τακτική φόβου!!....Μεγάλη αποτυχία επίσης και του Μάθιου Νίμιτζ ο οποίος επι 25 χρόνια εργαζόταν να περάσει τα σχέδια του  George Soros   στα Βαλκάνια εις βάρος της Ελλάδος και όχι μόνο!   
     Και ......τί θά γίνει τότε, με την τεράστια Αμερικανική Στρατιωτική Βάση στα Σκόπια, την "Bondsteel",  η με τα σχέδια τών Αμερικανών νά μεταφέρουν τήν βάση του Ράιμστάιν και χιλιάδες στρατιώτες, από τήν Γερμανία στα Σκόπια??
     Σέ μία από τίς συναντήσεις μας μέ τον Μάθιου Νίμιτζ μέ τήν Παμμακεδονική  στήν Ν. Υόρκη, μάς είπε εμφατικά ότι οι Σκοπιανοί πρέπει να κάνουν δημοψήφισμα για τό όνομα γιατι θα έχουν να κάνουν και συνταγματικές αλλαγές, και ότι οι ¨Ελληνες δέν χρειάζονται να κάνουν δημοψήφισμα και οτι αυτό θα ειναι αποκλειστικά απόφαση τής Κυβέρνησης.!!!!    Σε ερωτήσεις μας, επίσης μάς είπε ότι το δημοψήφισμα στα Σκόπια θα είναι δεσμευτικό ανεξάρτητα του αποτελέσματος!!  Αυτό τό λέω  για νά έχουν γνώση οι Ελληνες  ότι όλοι αυτοί μιλούν με δύο γλώσσες!!!!!
    Τό νά τούς δώσουμε το όνομα "Μακεδονία" για να κάνουν αλλαγές στο σύνταγμά τους και να απαλλαγούμε από τόν αλυτρωτισμό και να μπούν στην Ε.Ε και ΝΑΤΟ,  αυτό δέν είναι εγγύηση καθόλου, αφου κάλλιστα μπορούν σε βάθος χρόνου νά τό αλλάξουν πίσω, χωρίς να τούς εμποδίσει κανείς!! 'Εμείς δεν πρέπειι να βιαζόμαστε , εξ'άλλου ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Στότενμπεργκ, είπε στους Σκοπιανους ξεκάθαρα, ότι δίχως σύνθετη ονομασία δέν μπαίνουν στό ΝΑΤΟ μέ το συνταγματικό τους όνομα.!!!
    Η Ελλάδα πρέπει άμεσα να ζητήσει την αντικατάσταση του Μάθιου Νίμιτζ και να επιμένει να κάνει και αυτη δημοψήφισμα!! Πρέπει να αποφασίσει ο Λαός και όχι οι 151 βουλευτές !!
    Η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής ηταν πάντοτε ενάντια στην εκχωρήγηση του ονόματος Μακεδονία, της ταυτότητος και της γλώσσης.  Ένα από τά ονόματα πού η Παμμακεδονική Ενωση υποστήριζε και υποστηρίζει είναι και τό όνομα "Κεντροβαλκανική Δημοκρατία" πού δέν προσβάλει κανέναν ούτε έχει αλυτρωτικές διεκδικήσεις και αυτό είχαμε συστήσει στον κ. Κοτζιά, αλλά αυτός επέμενε στό Βόρεια Μακεδονία.... εμείς γνωρίζαμε τίς προθέσεις του πρίν έναν χρόνο και γι’αυτό κάναμε τα συλλαλητήρια γιά να ξεσηκώσουμε τόν κόσμο αλλά και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση να μήν προχωρίσει σ’αυτήν την προδοσία!!... Τώρα απ΄ότι φαίνεται, μετα από τό άκυρο δημοψήφισμα στα Σκόπια, όλοι τους έχουν ζαλιστεί και ξεφτυλλησθεί!!....
    Σύντομα θά έχουμε εκλογές στά Σκόπια  και αυτό μάλλον θα καθυστερήσει την όλη διαδικασία, τουλάχιστον γιά 3-4 μήνες!!   ....Αναμένομεν λοιπόν....... αλλά οι πιέσεις πρός Τσίπρα και Κοτζιά δεν πρέπει να σταματήσουν΄, όχι μόνο γιατί μάς ξεπούλησαν και απέτυχαν στο Σκοπιανό, αλλά γιατί μάς ετοιμάζουν, μαζί με τούς Αμερικάνους και Τούρκους καί άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις στό Ανατολικό Αιγαίο,  δυστυχώς!!!....., ξεφτυλίστηκαν!!!...... πρέπει οπωσδήποτε να φύγουν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου