Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/10/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/10/2018)
    Προχτές, γράψαμε για την διαδικασία χορηγήσεως γυαλιών οράσεως στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ, και είπαμε «Τι ωραία, απλοποιήθηκε η διαδικασία!» Έλα όμως, που δεν είναι έτσι….. Και το αποδεικνύει το έγγραφο της η Πανελλήνια Ένωση Οπτικών και Οπτομετρών. Περισσότερα, στην σχετική ανάρτηση παρακάτω.
--------------------------------------------
    Είπα να σας βάλω και μια συνταγή για «γιουβαρλάκια αυγολέμονο», μια που κρύωσε ο καιρός, αλλά σκέφτηκα πως «θα με κράξετε», και κυρίως οι νοικοκυρές! (Γράφω «νοικοκυρές» και όχι «γυναίκες», επειδή όλες οι νοικοκυρές είναι γυναίκες, αλλά όλες οι γυναίκες δεν είναι νοικοκυρές)
--------------------------------------------
    Τελικά, οι Λειτουργοί ( τρομάρα τους… ) Μέσης Εκπαίδευσης Μαγνησίας διεκδικούν με πολλές πιθανότητες επιτυχίας το Παγκόσμιο Ρεκόρ ιδεοληψίας και … μαλακείας! Ενώ υπάρχουν πολλές ανάγκες σε υλικά στα σχολεία, αρνούνται δωρεά, γιατί είναι…. ιδιωτική!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ρίχνουν και τη σχετική «σάλτσα» περι … κρατικής παιδείας! Φανταστείτε, ετούτοι είναι…. καθηγητές (!!!) που ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, όταν δεν τους απασχολούν οι συνδικαλιστικές τους δραστηριότητες!
--------------------------------------------
    Πού είσαι Φιτιπάλντι! Πού είσαι Λάουντα! Πού είσαι Χάμιλτον! Δεν «φτουράτε» μία μπροστά στον Λούκ από το Λουξεμβούργο που έτρεχε με 914 χιλιόμετρα την ώρα! Με αυτοκίνητο «σειράς», όχι με αεροπλάνο! Αυτό τουλάχιστον είπαν οι Βέλγοι αστυνομικοί……
--------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου