Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/10/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/10/2018)
    Αφού ο «δικός σου» έλυσε του κόσμου τις υποθέσεις ως αστυνομικός, συνέχισε και με τα ... «μάγια»! Σιγά τη διαφορά. Αφού έχει το «νόου χάου»
--------------------------------------------------------
    Πρέπει να προσέξουμε πολύ, με αυτές τις ειδήσεις για αναδρομικά, 13ους μισθούς, επιστροφές δώρων και όλα τα σχετικά. Υπάρχει μια βασική αρχή: «Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται» Δεν λέω πως όλα όσα ακούγονται δεν είναι σωστά. Λέω πως με βάση αυτά, όλοι μας γινόμαστε εύκολα θύματα «επιτηδείων» δικηγόρων, που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, για να πάρουν το 50ρικο, μπορεί και παραπάνω. Στην ουσία, δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από ό τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μόνοι μας, ή έστω με την βοήθεια του παιδιού μας ή ενός φίλου. Προσοχή! Πολλοί μας βλέπουν σαν τον αδέκαρο που με το τελευταίο του τάληρο παίρνει Λαχείο, μήπως και κερδίσει. Και φυσκά δεν κερδίζει ποτέ.
--------------------------------------------------------
 Αυτοί οι ανατολικοί λαοί ( Κινέζοι, Ινδοί κτλ) έχουν κάτι που εμείς ποτέ δεν είχαμε, και πρέπει να θαυμάζουμε. ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ! Ποιος άλλος εκτός από αυτούς ( τους Ινδούς συγκεκριμένα) θα μπορούσε να κάνει τέτοιο ναό μέσα σε βράχο; Ούτε να τον βάψει δεν θα μπορούσε, όχι να τον σκαλίσει…..
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου