Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/9/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/9/2018)
Ανδρέας
    Είχαμε – δεν είχαμε, καταφέραμε να ρεζιλέψουμε το ανδρικό φύλο στην Ευρώπη. Ποια Ευρώπη όμως; Όταν μια «κουτσουλιά» σαν το Λουξεμβούργο  με πούστη πρωθυπουργό θέλει να κάνει κουμάντο, έ , τότε…. χέσε μέσα! Αφήσαμε γελοίους ανθρώπους να «μεγαλώσουν» δυσανάλογα και απαγορευτικά, με αποτέλεσμα σήμερα να κάνουν κουμάντο οι «φλούφληδες» Για ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ τους φλούφληδες, χρειάζονται Σπαρτιατικά μέτρα! Αλλά να μιλάνε και οι Λουξεμβούργιοι για… Ιταλούς μετανάστες ( αλήθεια πόσοι; 4-5 οικογένειες;) , αυτοί που σε όλους τους πολέμους είχαν ανοιχτά τα σύνορα λέγοντας «Παρακαλώ περάστε ελεύθερα» και που δεν θέλει πάνω από μισή ώρα να πάς με αυτοκίνητο από την μια μεριά στην άλλη, έ, αυτό πάει πολύ! Και με πούστη πρωθυπουργό!
--------------------------------------------
    Επειδή στα νιάτα μου (1966) δούλεψα και σαν σερβιτόρος, θεωρώ απαράδεκτη την τακτική κάποιων ματαζατόρων να παίρνουν το «πουρμπουάρ» του προσωπικού. Αυτό γίνεται σε ταβέρνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία κτλ. Η αδικία και η οργή των εργαζομένων είναι μεγάλη, και αυτόματα δημιουργεί κίνητρο για «αποκατάσταση της αδικίας» με άλλο τρόπο. Κάπως, πρέπει να «ρεφάρουν»! Και σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν το κανουν, καλά κάνουν!
--------------------------------------------
    Σχέδιο εκκενώσεως προσφυγικών κέντρων! Μέγα σχέδιο! Για να έρθουν οι επόμενοι λαθρομετανάστες! Και πού θα πάνε τους τωρινούς; Τόσα χρόνια, και μία πραγματική αντιμετώπιση δεν υπάρχει! Και ούτε θα υπάρχει, αφού εαντο ήθελαν, θα το είχαν κανει. Και δεν φταίει ο Αβραμόπουλος, αυτός είναι ένα ανόητο όργανο της παγκοσμιοποίησης!
--------------------------------------------
    Τώρα, για τις γυναίκες καιτα καλλυντικά, τι να πούμε; Η συνηθισμένη δικαιολογία είναι πως… «για σένα το κάνω, αγάπη μου»! Τόσο πολύ!
--------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου