Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/8/2018)
Ανδρέας
    Σήμερα στην Ελλάδα, για να επιβιώσεις, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! Το γράφω και το πιστεύω! Τους πιάνουνε, τους καταδικάζουνε 20 , 50 χρόνια ή και ισόβια, και σε 1-2 χρόνια κάνουν βόλτα στο Κολωνάκι, λόγω….. αναπηρίας! Δηλαδή, απατεωνία και αναπηρία πάνε «πακέτο»! Να μετρήσουμε πόσοι μεγαλόσχημοι βολτάρουν λόγω… αναπηρίας ενώ έπρεπε να είναι «μέσα» για πολλά χρόνια; Τους ξέρετε και εσείς! Στο κάτω – κάτω, ας κάνουνε ένα Νοσοκομείο Αναπήρων, να τους βάζουν εκεί, για να μην προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Εάν «στοχοποιηθούν» από καμία οργάνωση, θα είναι άδικο;;;;;;
------------------------------------------------
    Προανήγγειλαν αύξηση 5% ( δηλαδή 30 ευρώ!!!) στους κατώτατους μισθούς, και μάλιστα όχι σε όλους! Έ, αυτά τα 30 ευρώ, να τα κάνουν «μασούρι» και να τα βάλουν … εκεί που ξέρουν! Αν δεν ξέρουν πού ακριβώς, ας ρωτήσουν τον Λάκη Γαβαλά και τους ομοίους του.
------------------------------------------------
    Τέλος η μετάφραση Αρχαίων ελληνικών ( διδαχθέντων) από τις εξετάσεις! Για να μην… αποστηθίζουν οι μαθητές! Έ, εάν αποστηθίσουν όλη τη διδαχθείσα ύλη, τότε χαλάλι τους το άριστα! Και σε λίγο, τέλος όλα τα σχετικά με Αρχαία Ελληνικά. Και μετά, τέλος και οι εξετάσεις! Αυτό δεν έχουν υποσχεθεί; Ευτυχώς που δεν θα προλάβουν να το κάνουν!
------------------------------------------------
    Θυμάστε την κυρα-απαυτίτσα της ΔΕΥΑ που λέγαμε εχθές; Έ, παραιτήθηκε! Πρίν προλάβουν να την διώξουν κλωτσηδόν!
------------------------------------------------
    Σενάριο εξάμηνης αναστολής του μέτρου της περικοπής των συντάξεων διαδίδουν τα κόκκινα «παπαγαλάκια»! Φαίνεται θέλουν να εφαρμόσουν το γνωστό «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Όμως, αυτή η ταλαίπωρη η ελπίδα, πέθανε με το που πήραν την εξουσία ο Πινόκιο και οι συν αυτώ… Φανταστείτε τι «μπαρούφες» θα ακουσουμε στα εγκαίνια της ΔΕΘ!
------------------------------------------------
    Το χτεσινό «ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» φαίνεται ότι ενέπνευσε κάποιους φίλους. Έτσι, σήμερα έχουμε την συνέχεια, επικαιροποιημένη, έστω και μικρή….
------------------------------------------------
    Κυκλοφόρησε, πως ο (γνωστός….) Παππάς ( υιός) έκλεισε συμφωνία με την ΝΑΣΑ για την συμμετοχή 12 Ελλήνων στο Διαστημικό της πρόγραμμα, ώστε να ταξιδέψουν στο διάστημα για να έχουν προσόντα διορισμού στον…. Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό!  Όποιος είναι αστροναύτης, παίρνει 10 μόρια. Και από τη συνέντευξη ( οι «δικοί» μας δηλαδή…) παίρνει 40 μόρια. Επομένως, πιο εύκολο είναι να γίνεις αστροναύτης, παρά να πάς καλά στη συνέντευξη. Παππα-ριές, δηλαδή!Εγώ θα πρότεινα, την συμμετοχή στο πρόγραμμα της ΝΑΣΑ ολων των συριζαιων, και την συμμετοχή τους σε διαστημικό ταξίδι στον Άρη. Τους έχουν ανάγκη εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου