Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη (3-9/5)


Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη (3-9/5)
Από parallaxi
    Πέντε νέες προσθήκες σας περιμένουν τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα στις σκοτεινές, και πλέον και στις θερινές, αίθουσες της πόλης. Ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, ένα γαλλικό δράμα, μια ταινία δράσης, μια αισθηματική κωμωδία και ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ καλύπτουν όλα τα γούστα. Απολαύστε!
Anon
Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολ
Ηθοποιοί: Κλάιβ Όουεν, Αμάντα Σέιφριντ, Κολμ Φιόρε, Μαρκ Ο’ Μπράιαν, Σόνια Γουάλγκερ, Ίντο Γκόλντμπεργκ
Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας, Θρίλερ
 Στο προσεχές μέλλον δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή ή ανωνυμία. Όλες οι προσωπικές στιγμές καταγράφονται και το έγκλημα φθίνει. Στην απόπειρα του να ρίξει φως σε μια σειρά από φόνους, ο αστυνομικός Σαλ Φρίλαντ (Κλάιβ Όουεν) πέφτει πάνω σε μια νεαρή γυναίκα (Αμάντα Σέιφριντ), η οποία δεν έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα και άρα είναι αόρατη στο σύστημα. Η μυστηριώδης γυναίκα γνωστή ως The Girl, δεν έχει ταυτότητα, ιστορία ή οποιοδήποτε αρχείο. Ο Σαλ πρέπει να την εντοπίσει πριν γίνει ο ίδιος το επόμενο θύμα.
*Σινεμά: Cineplexx One Salonica, Αίθουσα 5: 20:40 – 22:45 – Πεμ. Παρ. Δευτ. Τρ. Τετ. και 18:40 Odeon Μακεδονία, Αίθουσα 6: 19:50 – 22:20 Village Mediterranean Cosmos, Αίθουσα 8: 20:00 – 22:20 Ελληνίς 1 (Θερινός): 21:00 – 22:50
Ο Κύριος και η Κυρία Αντελμάν / Mr & Mme Adelman

Σκηνοθεσία: Νικολά Μπεντός
Ηθοποιοί: Ντοριά Τιλιέρ, Νικολά Μπεντός, Ντενί Πονταλίντες, Πιέρ Αρντιτί
Είδος: Δράμα
Είναι 1971, και η Σάρα συναντά για πρώτη φορά τον Βικτόρ. Ερωτεύεται με πάθος τόσο τον ίδιο όσο και τη δουλειά του. Όλα τα εύκολα και τα δύσκολα, τα καλά και τα κακά που έζησαν μαζί ξαναπερνούν σήμερα μπροστά από τα μάτια της, σα να ξαναζεί μια ολόκληρη ζωή μαζί του. Νευρωτικός, εγωκεντρικός και ανώριμος από τη μία, αλλά γοητευτικός και ταλαντούχος από την άλλη, ο Βικτόρ αποδοκιμάζει και απορρίπτει τη ζωή της μπουρζουαζίας, καθώς ο ίδιος απολαμβάνει τη φήμη και την μποέμ στάση που του εξασφαλίζει η δουλειά του συγγραφέα. Η Σάρα, ανεξάρτητη, δίχως αναστολές, αφήνει τις επιθυμίες και τα συναισθήματα να διεγείρονται στην κοινή τους ζωή, με σύμμαχο την δημιουργία και την ελευθερία της λογοτεχνίας.
*Σινεμά: Ολύμπιον 1: 19:45 – 22:00 – Κυρ. μόνο 22:00
Revenge
Σκηνοθεσία: Κοραλί Φαρζάτ
 Ηθοποιοί: Ματίλντα Άννα Ίνγκριντ Λουτζ, Κέβιν Τζάνσενς, Γκιγιόμ Μπουσέντ, Βενσάν Κολόμπ
Είδος: Δράσης, Θρίλερ, Περιπέτεια
Τρεις πλούσιοι, παντρεμένοι άνδρες συναντιούνται για το ετήσιο, καθιερωμένο κυνήγι τους στην έρημο. Μόνο που αυτήν τη φορά, ο ένας θα φέρει μαζί και την ερωμένη του, μια σέξι «Λολίτα» που με το σεξαπίλ της θα προκαλέσει γρήγορα το ενδιαφέρον των άλλων δύο. Τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου όταν οι τρεις άνδρες εκμεταλλεύονται τη νεαρή κοπέλα και την εγκαταλείπουν στην κόλαση της ερήμου, θεωρώντας τη νεκρή. Διψασμένη για εκδίκηση, εκείνη θα επιστρέψει και θα μετατρέψει το κυνήγι στο πιο ανελέητο και αιματηρό ανθρωποκυνηγητό.
*Σινεμά: Odeon Μακεδονία 7: 20:20 – 22:40 Odeon ΠΛΑΤΕΙΑ 6: 20:30 – 22:50 Village Mediterranean Cosmos 1: 20:30 – 22:50
Ζευγάρι με το Ζόρι / Overboard
Σκηνοθεσία: Μπομπ Φίσερ, Ρομπ Γκρίνμπεργκ
Ηθοποιοί: Εουχένι Ντερμπέζ, Άννα Φάρις, Εύα Λονγκόρια, Σούζι Κερτζ, Τζον Χάνα, Τζος Σεγκάρα, Μελ Ροντρίγκεζ
Είδος: Κωμωδία,
Αισθηματική Στην αξέχαστη ρομαντική κομεντί «Γυναίκα στη Θάλασσα», με την Γκόλντι Χόουν και τον Κερτ Ράσελ, μία κακομαθημένη πλούσια έπεφτε στη θάλασσα από το γιοτ της, πάθαινε αμνησία και έπεφτε στα «δίχτυα» ενός αγροίκου μαραγκού, που δεν είχε πληρώσει για τις υπηρεσίες του, ο οποίος, για να την εκδικηθεί, την έπειθε ότι ήταν η σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. Σ’ αυτό το σύγχρονο ριμέικ της, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Ο Εουχένιο Ντερμπέζ είναι ένας κακομαθημένος πλεϊμπόι, γόνος μιας εκ των πλουσιότερων οικογενειών του Μεξικού, που πέφτει στη θάλασσα από το γιοτ του και παθαίνει αμνησία. Η Άννα Φάρις, μια ανύπαντρη εργαζόμενη μητέρα στην οποία ο δύστροπος και αλαζόνας γόης χρωστά χρήματα, τον βρίσκει τυχαία και τον περιμαζεύει, μόνο για να τον πείσει ότι είναι ο άνδρας της και πατέρας των παιδιών της!
*Σινεμά: Cineplexx One Salonica, Αίθουσα 6: 18:30 – 20:50 – 23:15 Odeon Μακεδονία, Αίθουσα 8: 19:40 – 22:10 – Σαβ. Κυρ. και 17:20 – Κυρ. και 12:30 – 14:50 Odeon ΠΛΑΤΕΙΑ, Αίθουσα 2: 20:10 – 22:30 Village Mediterranean Cosmos, Αίθουσα 2: 18:20 – 20:45 – 23:10
Το απώτατο σημείο της ανθρωπότητας / The Farthest
Σκηνοθεσία: Έμερ Ρέινολντς
Είδος: Ντοκιμαντέρ
Η ταινία ΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ απευθύνεται στην αγάπη, το δέος και την αρχέγονη ανάγκη των ανθρώπων να κατανοήσουν το Σύμπαν του οποίου αποτελούν μέρος. Κοιτούμε ψηλά και διερωτόμαστε. Η καρδιά της ταινίας είναι αυτή ακριβώς η περιέργεια, ο θαυμασμός, το μυστήριο. Είναι ο πυρήνας της διαδρομής του Voyager, το κέντρο των ονείρων των δημιουργών του, είναι η έλξη που όλοι οι ανθρωποι αισθανόμαστε για το Διάστημα και την Επιστημονική φαντασία…Η ιστορία των Voyager δεν είναι μόνο μια απίθανη ιστορία ανθρώπινου επιτεύγματος και επιστημονικής τόλμης, αντιπροσωπεύει επίσης την ανάγκη να κοιτάξουμε γύρω μας και να κατανοήσουμε. Αφορά αρχέγονα ερωτήματα: Γιατί βρισκόμαστε εδώ; Τί υπάρχει γύρω; Είμαστε μόνοι;…
*Σινεμά: Φαργκάνη Art: 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου