Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/4/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/4/2018)
Ανδρέας
    Για δες ρε φίλε, πού φτάσαμε, να χρειάζεται απολυτήριο Γυμνασίου για… τραπεζοκόμος!  Τι έκανε ο ταλαίπωρος στο Νοσοκομείο Έβρου; Πλαστογράφησε ένα απολυτηριάκι Γυμνασίου. Και τον έπιασαν… Μάλλον «καρφωτή» πήγε η δουλειά! Εδώ άλλοι, με πλαστογραφημένα πτυχία Πανεπιστημίου και MASTER ζούν και βασιλεύουν , ο τραπεζοκόμος τους έφταιγε; Πάντως, καλά να πάθει, αφού ήταν παράνομος! Αλήθεια, έχουν «ρεζερβάρει» καμιά θέση τραπεζοκόμου για το σύντροφο Καρανίκα μετά το…. μεγάλο φαγοπότι; Γιατί, μάλλον θα έχει απολυτήριο Γυμνασίου. Το πώς το πήρε προβληματίζει!
-----------------------------------
    Να΄την και η ΓΕΝΟΠ, που βγάζει τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια! Για το «τροφείο» των 6 ευρώ ημερησίως ( δυό πιτόγυρα και νερό, δηλαδή). Και το λέω αυτό, γιατι επίσημα παραδέχεται πως από τους 11.000 περίπου εργαζόμενους, μόνον 300 περίπου παίρνουν κάτω από 1.500 ευρώ!!!! Εάν αυτό δεν προκαλεί τον κοινωνικό αυτοματισμό, ποιο τον προκαλεί; Και επιπλέον, γκρινιάζουν για τις μειώσεις τους.  Σταματώ, γιατί θα αρχίσω να βρίζω….
-----------------------------------
    Και «για το γράμμα του νόμου» και την «έξωθεν καλή μαρτυρία» ο Κοτζιάς θα ενημερώσει την αντιπολίτευση για το Σκοπιανό. Τι να τους πεί δηλαδή; Πως πάμε «σκυμένοι»; Πως πάμε να χάσουμε από «ζευγάρια» ενώ στο χέρι έχουμε «φλός»; ( δια τους γνωρίζοντας πόκερ) Να με θυμηθείτε, μετά τις ενημερώσεις, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα καταφερθούν εναντίον  της κυβερνητικης διαπραγμάτευσης, και θα ζητήσουν να γίνει με τους δικούς τους όρους ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ από τους της κυβέρνησης! Η μοναδική ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διαφωνία, θα είναι από τον Λεβέντη και από την Χρυσή Αυγή.  Άσε, αυτήν δεν την κάλεσαν, είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ! Ενώ εάν ήταν ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ θα τους είχαν στην κυβερνηση! ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου