Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

8+1 λόγοι για να βγεις από το σπίτι σου και αυτή την εβδομάδα:



8+1 λόγοι για να βγεις από το σπίτι σου και αυτή την εβδομάδα:
    Η πόλη μας, η Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως για ακόμα μία φορά έκανε το Χριστουγεννιάτικο θαύμα της, καθώς και αυτή την εβδομάδα οι επιλογές για εορταστικές εξόδους είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα. Επομένως, εάν είσαι Θεσσαλονίκη και όχι πχ Νέα Υόρκη για αλλαγή χρόνου μην σκας, γιατί και εδώ ξέρουμε να περνάμε εξίσου καλά τις γιορτές (Ναι τα λέω για να τα πιστέψω και εγώ!     Για να μην κλάψω σε εμβρυακή στάση στην γωνιά μου!)
    Τέλος πάντων, μην μου δίνεται σημασία, εάν έχετε υγεία, την οικογένεια σας και μπόλικο φαγητό τότε όλα σώζονται! Πάρτε λοιπόν, τους δρόμους με τους συγγενείς και τους φίλους σας και κάντε αυτή την πρώτη εβδομάδα του χρόνου να αξίζει! Ααα και για να χάσετε και κανένα κιλό από τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια… αν και χλομό το κόβω (Δεν χάνονται έτσι 60 μελομακάρονα και 70 κουραμπιέδες!). Χαρούμενο 2018 λοιπόν!:
Ταινία «Θαύμα»:
    Η ταινία (διάρκειας 113 λεπτών) ανήκει στην κατηγορία κοινωνικό δράμα. Το «Θαύμα» αφηγείται την συγκλονιστική και απόλυτα ανθρώπινη ιστορία του Αυγούστου Πούλμαν, ο οποίος όντας γεννημένος με ιδιαιτερότητες στο πρόσωπο του αναγκάστηκε να μην πάει σχολείο, ωστόσο όλα αυτά θα αλλάξουν ξαφνικά και τότε η οικογένεια του, οι συμμαθητές του και η ευρύτερη κοινωνία παλεύουν να ανακαλύψουν μέσα τους την αποδοχή της διαφορετικότητας. Το ταξίδι αυτό του Όγκι θα τους αποδείξει σε όλους ότι δεν μπορείς να είσαι σαν τους άλλους όταν έχεις γεννηθεί για να ξεχωρίζεις.
Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στις 28 Δεκεμβρίου 2017.
Ταινία «The Greatest Showman»:
    Η ταινία (διάρκειας 105 λεπτών) είναι ένα καθαρόαιμο μιούζικαλ αμερικανικής παραγωγής. Εμπνευσμένο από την φιλοδοξία και την φαντασία του Φ.Τ. Μπάρνουμ, το «The Greatest Showman» αφηγείται την ιστορία ενός οραματιστή που από το τίποτα κατάφερε να δημιουργήσει ένα μαγευτικό θέαμα που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο και έμελε να του αλλάξει ολοκληρωτικά την ζωή.
Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα έγινε στις 28 Δεκεμβρίου 2017.
Ταινία «Bachelor 2»:
    Η ταινία (διάρκειας 111 λεπτών) είναι το σίκουελ της ελληνικής κωμωδίας «The Bachelor». Το «The Bachelor 2», κουβαλώντας τις μνήμες της πρώτης ταινίας, έρχεται για να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας. Ένας φίλος από τα παλιά ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για Bachelor party προκύπτει και φυσικά δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Αυτή την φορά όμως ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν φαίνεται να συγχωρούν εύκολα!
Η προβολή της ταινίας ξεκίνησε στις 25 Δεκεμβρίου 2017.
Παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» στο θέατρο Ράδιο Σίτυ:
    Σε μια επαρχιακή πόλη μια παρέα αντρών, αποφασίζει να λύσει τα πολυάριθμα οικονομικά της προβλήματα με έναν πρωτότυπα και παράλληλα παράδοξο τρόπο. Η απελπισία λοιπόν, οδηγεί ένα καφετζή, ένα ταξιτζή, ένα δημοτικό υπάλληλο, ένα φούρναρη και ένα σπουδαστή να γίνουν στριπερ, προκειμένου να τα βγάλουν πέρα, ωστόσο η κίνηση τους αυτή πρόκειται να δημιουργήσει έναν κυκεώνα αστείων και παρεξηγήσιμων καταστάσεων, μεταξύ αυτών και των γυναικών τους. 
(Διεύθυνση: Ράδιο Σίτυ, Μέρες: από 25 Δεκεμβρίου 2017 έως 14 Ιανουαρίου 2018, Εισιτήρια: 18€ Τετάρτη και Σάββατο απόγευμα 15€ Φοιτητές-Παιδικά-ΑΜΕΑ-Άνεργοι 13€ Πολύτεκνοι-Άνω των 65 13€ Ισχύουν τα εισιτήρια ΟΓΑ, Προπώληση: Ταμείο Θεάτρου και Viva.gr).
Παράσταση «Απελπισίτο» στο θέατρο Αριστοτέλειον:
    Η παράσταση αποτελώντας, μια επιθεώρηση δωματίου σε κείμενο και σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου και με συμπρωταγωνίστρια του τη σπουδαία Σοφία Φιλιππίδου καταδεικνύει με σατυρικό και κωμικό τρόπο την "απελπιστική" κατάσταση της Ελλάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια βιώνει μια συνεχή οικονομική αλλά και ηθική κατάπτωση. 
(Διεύθυνση: Αριστοτέλειον, Μέρες: από 25 Δεκεμβρίου 2017 έως 14 Ιανουαρίου 2018, Εισιτήρια: Πλατεία 20€ Εξώστης 18€ Φοιτητικό, άνω των 65, ανέργων 14€ (εισιτήρια άνω των 65 και ανέργων, ισχύουν για Τετάρτη & Πέμπτη) Ομαδικό εισιτήριο 14€ (ισχύει για κρατήσεις, άνω των 30 ατόμων), Προπώληση ηλεκτρονικά: στο www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στο δίκτυο φυσικών σημείων Viva Με μετρητά: Ταμείο Θεάτρου Αριστοτέλειον).
Παράσταση «Ο πατέρας του Άμλετ» στο θέατρο Αθήναιον:
    Ο Πατέρας του Άμλετ είναι το πρώτο θεατρικό έργο του Μάνου Ελευθερίου. Είναι η αναμέτρηση με τον θάνατο και με αυτά που έγιναν. Ο Μάνος Ελευθερίου και ο Θοδωρής Γκόνης επιχειρούν να μπουν στο μυαλό και την ψυχή ενός μεγάλου δραματικού ήρωα λίγο πριν το τέλος του. Έτσι, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος γίνεται η φωνή του επιβλητικού και μελαγχολικού πατέρα του Άμλετ και μας μεταφέρει στον κόσμο του, για να εμφυσήσει σε όλους το μήνυμα, ότι Άμλετ είμαστε όλοι εμείς. 
(Διεύθυνση: θέατρο Αθήναιον, Μέρες: από 25 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου, Ώρα: 21:00, Εισιτήρια: Πώληση εισιτηρίων από 17/12: 13€ γενική είσοδος, 10€ φοιτητικό, ανέργων, Προπώληση: Public – σε όλα τα καταστήματα και μέσω της ιστοσελίδας (tickets.public.gr)   - τηλεφωνικά στο 210 72 34 567 και μέσω της ιστοσελίδας Ταμείο του Θεάτρου Αθήναιον).
GOOD VYBZ at Uberdooze:
    Το Uberdooze πιστό στο ραντεβού του με το κοινό της Θεσσαλονίκης, για ακόμα μία Τετάρτη θα πραγματοποιήσει το πάρτι GOOD VYBZ, συνδυάζοντας ηλεκτρονικούς και RnB ήχους, προσκαλώντας φυσικά τους Θεσσαλονικείς σε ένα απίστευτο πάρτι μέχρι πρωίας, γεμάτο χορό και απίστευτο κέφι.
Thessaloniki Open Mic standup comedy: Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, δηλαδή λίγο μετά την αλλαγή χρόνου, σας έχω τον καλύτερο και διασκεδαστικότερο τρόπο για να υποδεχθείτε το νέο έτος! Πιο συγκεκριμένα την πρώτη Παρασκευή του έτους η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης διοργανώνουν για ακόμα μία φορά το THESSALONIKI OPEN MIC, λόγω της ένθερμης υποδοχής που γνώρισαν τα προηγούμενα. Έτσι, για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά σας περιμένουν στο Υπόγειο στην Μελενίκου, προκειμένου να διασκεδάσετε αλλά και να γελάσετε με την ψυχή σας! 
(Διεύθυνση: Μελενίκου Κωνσταντίνου 13, Μέρα: 5 Ιανουαρίου 2017, Ώρα: 22:00, Είσοδος: 3 ευρώ Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6979455218).
New Year’s Day with the Yellow Heads:  
    H CHICness και η Non υποδέχονται τo 2018 με το πολυσυζητημένο και ανερχόμενο δίδυμο των The YellowHeads - TYH! Μαζί τους στη βραδιά οι Undertone και Bassiks. Οι YellowHeads ξεκίνησαν από δυο μουσικούς που τους ενώνει το πάθος για τη μουσική και ο ήχος τους είναι χορευτική techno με κάποια retro στοιχεία. Επομένως, εάν σου αρέσει η ηλεκτρονική μουσική αυτό το live δεν πρέπει να το χάσεις! 
(Διεύθυνση: Πάικου 4 & Καποδιστρίου 7, Μέρα: 1 Ιανουαρίου 2018, Ώρα: 23:00, Εισιτήρια: 7€ (200 limited), Σημεία προπώλησης: Stereodisc Record Shop (Πλατεία Αριστοτέλους 4 -2310 262 912)Undeground Store (Πλ. Ναβαρίνου - 2310 278 822) Underground Store (Αγίας Σοφίας - 2310 260 944)Λυκίσκος (Σταυρούπολη - 2311 241 863).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου