Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/1/2018)
Ανδρέας
    «Σήμερα τα Φώτα και οι φωτισμοί και του Άγιου Γιάννη οι Αγιασμοί»… Και αφού είναι τα Φώτα, ας ελπίσουμε χωρίς ελπίδα, ο καλός Θεός να φωτίσει τους .. «ηγέτες» μας όλων των αποχρώσεων, να σταματήσουν να μας λένε ψέματα. Γιατί, μας λένε χοντρά ψέματα, και δεν τους ενδιαφέρει εάν τα καταλαβαίνουμε ή όχι. Μα, και εμείς οι ίδιοι, τα καταλαβαίνουμε, γελάμε ή οργιζόμαστε  ( αναλόγως ) και γυρνάμε πλευρό, συνεχίζοντας την χειμέρια νάρκη μας. Εάν μπορεί να χαρακτηριστεί κάπως ο 21ος Αιώνας, όσος έχει περάσει τέλος πάντων, ο μόνος χαρακτηρισμός που του ταιριάζει είναι «Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ», σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται ανάλυση!
------------------------------------
    Η φύλαξη των συνόρων που προτείνει ο Γερμανός ευρωβουλευτής, δεν αρκεί. Άντε, και πολλαπλασιάστηκε ο έλεγχος, με την συνδρομή της ΕΕ. Πάντα οι «λάθρο» θα βρίσκουν τρόπους να περνούν, αφού καθοδηγούνται επιστημονικά από συγκεκριμένες ΜΚΟ και κυκλώματα διακινητών. Το θέμα είναι, ΄μολις έρχονται, να τους λέμε «Το δισάκι σου στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο» και να τους στέλνουμε εξπρές εκεί από όπου ήρθαν. Αυτό κανείς δεν φαίνεται να το καταλαβαίνει. Όταν το συνειδητοποιήσουν, τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα.
------------------------------------
    Καθημερινά, έρχονται θέματα για το όνομα των Σκοπίων. Και ζητούν δημοψηφίσματα, συγκεντρώσεις, κτλ κτλ. Εντάξει, συμμετέχω σε όλα αυτά και τα προβάλω όσο μπορώ, όμως πιστεύω πως είναι για «εσωτερική κατανάλωση». Παρά το αξεπέραστο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, η πλειοψηφία των πολιτικών μας, έχει ενδώσει στην αποδοχή τελικά του όρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην ονομασία των Σκοπίων. Για τα οικονομικά συμφλεροντα και μόνο, και υπο τις πιέσεις των συγχρόνων Μεγάλων Δυνάμεων. Γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως οι εκαστοτε Μεγάλες Δυνάμεις, που στην ουσία είναι οι ίδιες, κατά καιρούς έκαναν καταστροφικές παρεμβάσεις στην Ελλάδα, Μέχρι και το πολίτευμα άλλαξαν, και όχι μόνο μια φορά…. Ας το πάρουμε απόφαση λοιπόν. Δεν είμαι απαισιόδοξος, απλώς είμαι ρεαλιστής.
------------------------------------
    Ποια είναι αυτή η επιχείρηση στη Λάρισα που έδιωξε εργαζόμενους που δεν της επέστρεψαν το Δώρο Χριστουγέννων; Για τι δεν δημοσιοποιείται το όνομα; Αυτή η επιχείρηση, όποια και να είναι, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ! Και εάν δεν μπορούν να την κλείσουν μια και έξω, να αρχίσουν καθημερινούς ελέγχους για παραβάσεις, και να τους «ταράξουν» στα αυστηρότερα προβλεπόμενα πρόστιμα. Τα «γουρούνια» πρέπει να μπαίνουν στο «χοιροστάσιο» !
------------------------------------
    Όλα τα ΜΜΕ, ασχολούνται με την συνέντευξη της κυρίας Μπαζιάνα. Δεν έχουν τίποτα σοβαρότερο να κάνουν. Πώς θα γεμίσουν τον χρόνο ή τις σελίδες τους διαφορετικά; Και για να μην βγαίνουν λάθος εντυπώσεις, προσωπικά ουτε ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει να μάθω τι είπε, όπως και τι θα έλεγε οποιαδήποτε σύζυγος ή… σύντροφος πολιτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου