Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/12/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/12/2017)
Ανδρέας
    Αυτά, μόνο στη Σκωτία γίνονται…. Βρήκε, λέει, 35 ευρώ σε ΑΤΜ, τα γύρισε πίσω και αμέσως κέρδισε στο στοίχημα 56.000 ευρώ! Πάει καλά…. Όμως, όλοι αυτοί που βρίσκουν τσάντες, πορτοφόλια, «μασούρια» κτλ και τα γυρίζουν πίσω στους κατόχους τους, γιατί δεν κερδίζουν τίποτα; Και δεν είναι μόνο αυτοί που ξέρουμε, επειδή δημοσιεύεται η πράξη τους. Είναι πολύ περισσότεροι που παραμένουν άγνψστοι, γιατί έτσι πρέπει! Αυτοί γιατί δεν κερδίζουν τίποτα;;; Ά, ναι, δεν παίζουν στοίχημα, προ-πο, λότο κτλ….
-----------------------------------------------------------
    Ο Τράμπ βγάζει τις ΗΠΑ από το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τους λαθρομετανάστες. Και μπράβο του! Όμως, το κάνει, επειδή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Τους γράφει όλους… «καταλλήλως» και κάνει αυτό που πρέπει για τη χώρα του. Δεν τολμούν εκείνα εμφανιστούν «αλληλέγγυοι», μυστήριες ΜΚΟ κτλ γιατί… μαύρο φίδι που τους έφαγε! Όμως, και πάλι, το κάνει επειδή μπορεί! Και επειδή έχουν νόμους που τους εφαρμόζουν! Όσο για τον ΟΗΕ, άσε τον να βελάζει σαν το πρόβατο στο παχνί…..
-----------------------------------------------------------
    Κλεφτοκοτάδες, λοιπόν στην Μεσσηνία… Και τους είδαν κιόλας! Θα ήταν τίποτα απόγονοι των Μαυρομιχαλαίων, και τους φοβήθηκαν…
-----------------------------------------------------------
    Κάποιο πουλάκι, ήρθε πρωί – πρωί και μου «κελάηδησε» πως ο Παππάς ( πατήρ) είναι υπέρ της άθλησης και της φυσικής ζωής. Επίσης, πως έχει κάνει deal με νευρολόγους – ψυχίατρους στη Θεσσαλονίκη. Έτσι εξηγείται ! Τώρα κατάλαβα, γιατί προσπαθεί να κάνει τους Θεσσαλονικείς ή να πηγαινοέρχονται με τα πόδια, ή να τους στείλει σε νευρολόγο! Γιατί, αφού δεν έχουμε μετρό, τότε ΟΑΣΘ ( Ούτε Αστικές Συγκοινωνίες Θέλουμε )…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου