Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ανδρέας Μελεζιάδης
    Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, η τελετή παραδόσεως – παραλαβής διοικήσεως της του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, στην έδρα της ΕΑΑΣ.
    Στην τελετή, παρευρέθηκε μεγάλο πλήθος αποστράτων συναδέλφων, το δε Γ΄ Σώμα Στρατού εκπροσώπησε ο Υποδιοικητής του, Υποστράτηγος Προκόπης Καρατζέτζος.
    Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, τόσο ο παραδίδων Αντιστράτηγος εα Νικόλαος Μηλιωρίτσας όσο και ο παραλαμβάνων Αντιστράτηγος εα Κωνσταντίνος Τραχανατζής, τόνισαν την ανάγκη της ενότητας τοων αποστράτων αξιωματικών και την συσπείρωσή τους στην ΕΑΑΣ, τον μοναδικό επίσημο φορέα που καλύπτει όλους. Ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, που υπάρχει μεγάλος αριθμός αποστράτων αξιωματικών, είναι αναγκαία η ενότητα για μεγαλύτερη δύναμη.
    Ακολούθησε η επίδοση αναμνηστικών στον Πρόεδρο και τα μέλη της απερχομένης Διοικήσεως, από τον νέο Πρόεδρο. Στον απερχόμενο Πρόεδρο Αντγο εα Ν. Μηλιωρίτσα, επέδωσε αναμνηστική πλακέτα και ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, που παρίστατο στην τελετή.
    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση μικράς δεξιώσεως προς όλους τους παριστάμενους.
    Ευχή όλων, είναι ο νέος Πρόεδρος του Παραρτήματος, να επιτύχει στο έργο του με την συμπαράσταση των υπολοίπων μελών του ΔΣ, αλλά και όλων των συναδέλφων. Τους ευχόμαστε «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»!
    Ακολουθούν λίγες φωτογραφίες από την εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου