Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Κωνσταντίνος Μανίκας, Αντγος ε.α. ( Υποψήφιος για Αντιπροεδρος και για το ΔΣ/ΕΑΑΣ )



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
     Ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Μανίκας γεννήθηκε στο Λαγοβούνι Καλαβρύτων Αχαΐας το 1962.
     Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979 και αποφοίτησε το 1983 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού.
            Παρακολούθησε και αποφοίτησε από όλα τα σχολεία του Όπλου του καθώς και από άλλα σχολεία εξειδίκευσης – επιμόρφωσης (Σχολείο Αλεξιπτωτιστών, Σχολείο Αξιωματικού Ελεγκτή Αέρος κλπ).
            Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Πολέμου (ΑΣΠ), της Διακλαδικής Σχολής Επιτελών Άμυνας (ΔΣΕΑ) και της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ).
            Ως κατώτερος Αξκός, υπηρέτησε ως Διμοιρίτης στη ΣΕΑΠ, Διοικητής Λόχου επί 9 συνεχή χρόνια σε Μ/Κ και απλά Τάγματα Πεζικού και Εθνοφυλακής (Γιαννιτσά, Νεοχώρι Ορεστιάδος, ΕΛΔΥΚ/1ο ΤΠ, Καρλόβασι Σάμου) και Επιτελής στο 4ο ΕΓ της ΑΣΔΕΝ.
            Ως ανώτερος Αξκός, υπηρέτησε ως Επιτελής στο 4ο ΕΓ και Τμηματάρχης στη Διεύθυνση Σχεδίων της ΑΣΔΕΝ, Διευθυντής 3ου και 4ου Επιτελικού Γραφείου  σε Σύνταγμα και Ταξιαρχία αντίστοιχα (Βυρώνεια Σερρών και Λήμνο), Διοικητής σε Τμήμα Επιστρατεύσεως (Βυρώνεια Σερρών), Υποδιοικητής και Διοικητής σε Μ/Κ Τάγματα Πεζικού (Σιδηρόκαστρο και Λήμνο αντίστοιχα),  Τμηματάρχης στο ΓΕΣ/ ΔΠΖ, Διοικητής Τακτικού Συγκροτήματος Συντάγματος Πεζικού στην Κύπρο και Υποδιοικητής Ταξιαρχίας (Σάμο).
            Ως ανώτατος Αξκός, υπηρέτησε ως Διευθυντής Α’ Κλάδου στην ΑΣΔΥΣ, Δντής της Διεύθυνσης Εκπαιδεύσεως στο ΓΕΣ και Δκτής της ΔΙΚΕ (IV ΜΠ/ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ), απ’ όπου και αποστρατεύθηκε «ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του» με το βαθμό του Αντγου ε.α.
            Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του, παράσημα,  μετάλλια και διαμνημονεύσεις.
            Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο και μια κόρη.    
            Συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές της ΕΑΑΣ, ως υποψήφιος Αντιπρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, πεπεισμένος ότι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των Μελών της ΕΑΑΣ, καθώς και στις ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ.
            Από βάθους ψυχής, εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ,
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου