Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

4.Τι φανερώνει ο Αντόνιο Μιλόσοφσκι με τις δύο φωτογραφίες του



4.Τι φανερώνει ο Αντόνιο Μιλόσοφσκι με τις δύο φωτογραφίες του
Ν. Ι. Μέρτζος
    Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοφσκι υπονομεύει συστηματικά την προσέγγιση Αθηνών-Σκοπίων προκαλώντας την Ελλάδα με την ανάρτηση προκλητικών φωτογραφιών του στο Διαδίκτυο. Τούτο έπραξε πριν λίγες μέρες φέτος μόλις οι δύο όμορες χώρες συμφώνησαν να προχωρήσουν σε Μέτρα Οικοδομήσεως Εμπιστοσύνης. Ταυτόσημη προκλητική φωτογραφία του με τον ΄Ηλιο των Μακεδόνων (Βεργίνας) είχε αναρτήσει τον Σεπτέμβριο 2014 όταν πληροφορήθηκε μυστική προσέγγιση Αθηνών-Σκοπίων.
    Υπονοεί σαφώς ότι φωτογραφήθηκε κατά τον κρίσιμο χρόνο των δύο ανωτέρω προσεγγίσεων. Την αξιοπιστία του ή αντιστρόφως την αξιοπιστία του αποδεικνύουν τα εξής αναμφισβήτητα γεγονότα:
      1ον Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ελληνικών συνοριακών υπηρεσιών, ουδέποτε ο Μιλόσοφσκι εισήλθε στην Ελλάδα το έτος 2014. Είχε φωτογραφηθεί στον ΄Ολυμπο παλαιότερα.
      2ον Η δεύτερη φωτογραφία του δεν ελήφθη εφέτος, όπως ισχυρίζεται, αλλά ταυτόχρονα με την πρώτη πριν το έτος 2014. Τούτο φανερώνει η σύγκριση των δύο προκλητικών φωτογραφιών του όπου εμφανίζεται με τα ίδια πρόσωπα και σύμβολα.
      3ον Η δεύτερη φωτογραφία του δεν ελήφθη σε έδαφος της χώρας του, όπως ισχυρίζεται. Ελήφθη την ίδια χρονική στιγμή, καλοκαίρι πριν το 2014, στη θέση Πριόνια του Ολύμπου μπροστά στον καταρράκτη της όπου κατήλθε από τον Μύτικα σε πολύ πιο χαμηλό υψόμετρο και γι’ αυτό όλοι φέρουν ελαφρά ενδύματα.
      4ον Οι καταρράκτες της δεύτερης φωτογραφίας του παραπέμπουν στους καταρράκτες της ΄Εδεσσας. Είναι πόλη-σύμβολο διότι την διεκδικούν σαν «δική» τους οι ιμπεριαλιστές των Σκοπίων πελάτες του Μιλόσοφσκι. Απόδειξη το παρατιθέμενο εξώφυλλο του κρατικού περιοδικού Makedonia.
Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου