Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

1.Υποπτο ματς πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1.Υποπτο ματς πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ
Αλήθεια, ποιος είναι 4ος ???? Στην Ελλάδα, όλα γίνονται, ακόμα και η Κρήτη με 4 ομάδες.
    Η UEFA θεωρεί ύποπτο το Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου, με αποτέλεσμα την αναβολή του μπαράζ Ξάνθης-Ολυμπιακού Βόλου.
    Αναβολή του προγραμματισμένου για την προσεχή Κυριακή, μπαράζ Ξάνθης – Ολυμπιακού Βόλου στο «Κλ. Βικελίδης», προκαλεί η γνωστοποίηση έκθεσης της UEFA που θεωρεί ύποπτο προς χειραγώγηση τον αγώνα Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου, ο οποίος διεξήχθη στις 28 Μαΐου για τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ και έληξε με 2-1 υπέρ της ομάδας του Βόλου.
    Χθες η Φούτμπολ Λιγκ δεν επικύρωσε τη βαθμολογία των πλέι οφ, αφού αποφασίστηκε να οδηγηθεί το ύποπτο παιχνίδι στο δικαιοδοτικό της όργανο. Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που κριθεί χειραγωγημένο προβλέπεται ποινή αφαίρεσης βαθμών που εφόσον επιβληθεί μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή της βαθμολογίας των πλέι οφ.
    Ωστόσο, κανένας ύποπτος αγώνας που οδηγήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ δεν έχει κριθεί ως σήμερα χειραγωγημένος, ενώ η ΕΠΟ αρνείται διά του προέδρου της να προβεί σε διερεύνηση των κατά την UEFA ύποπτων αγώνων.
    Η ανακοίνωση της Φούτμπολ Λιγκ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ΕΠΟ απέστειλε στη FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου