Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

5.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
    Με την συμμετοχή δεκάδων Ενώσεων Αποστράτων και Συνδέσμων Χωροφυλακής και Αστυνομίας καθώς και απογόνων των αθανάτων νεκρών πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο την Κυριακή 30 Μαρτίου η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους φονευθέντες οπλίτες της Χωροφυλακής και του Στρατού. Μετά την επιμνημόσυνο δέηση και τις ομιλίες, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος από όλους τους παρισταμένους.
    Η επίσημη πολιτεία, όπως άλλωστε το συνηθίζει, ήταν απούσα.
    Από τα πολιτικά κόμματα μόνον ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ήταν παρών  και τίμησε τους ήρωες με πολυπληθή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από υποψ. ευρωβουλευτές, πολιτευτές και στελέχη. Στεφάνι κατέθεσε το μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου Δημήτριος Βαλασίδης.
    Μετά την τελετή ο Δημ. Βαλασίδης δήλωσε: "Οι θυσίες των ηρώων μας που έπεσαν υπέρ Πατρίδος σε εκτέλεση των εντολών της επίσημης Πολιτείας πρέπει να αναγνωρίζονται και να τιμώνται από την κυβέρνηση και όλον τον πολιτικό κόσμο. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ τιμά τους αγώνες για ελευθερία και δημοκρατία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και ολόκληρου του Ελληνικού Λαού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου