Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

10.Κ.Σκανδαλίδης: Τελειώνει η συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Να με θυμηθείτε. Σε λίγο καιρό, όλα τα καθίκια  που ‘’τοις ΚΥΝΩΝ ρήμασι πειθόμενοι’’ ( δεν είναι ορθογραφικό λάθος) υπέγραφαν για μνημόνια ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ, θα γίνουν οι αντιμνημονιακότεροι των αντιμνημονιακών.
Γιατί ? Μυαλό έχετε…Πώς θα διαιωνίσουν την παρουσία τους στην ‘’πιάτσα’’ ? Χωρίς ντροπή…Μην τους φτύνετε, νομίζουν ότι ψιχαλίζει !
defencenet.gr
    Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης προαναγγέλλει με... συνέντευξή του στη “Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία” το τέλος της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια διακυβέρνηση έξω από το Μνημόνιο για να υπάρξει ελπίδα για το μέλλον και τον ελληνικό λαό!
    Ίσως ο Κ. Σκανδαλίδης να έχει δει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις στις οποίες το ΠΑΣΟΚ απλά δεν..υπάρχει.. Πάντως ο ένας μετά τον άλλον είτε θα ανακαλύπτουν την ανάγκη εξόδου από το Μνημόνιο είτε το τέλος της κυβερνητικής συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

    Βέβαια ο Κ. Σκανδαλίδης πάει ένα βήμα παρακάτω αφού προτείνει το ΠΑΣΟΚ να αναζητήσει στην ευρύτερη Κεντροαριστερά τις πολιτικές συμμαχίες του για το μέλλον, χωρίς να αποκλείει και τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου