Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

1.Βοιωτία: Επιπλοποιός θα διακινούσε 22 κιλά χασίς!

1.Βοιωτία: Επιπλοποιός θα διακινούσε 22 κιλά χασίς! 
ProtoThema.gr
    Η χασισοφυτεία με τα οκτώ δενδρύλλια ύψους τριών μέτρων που είχε εντοπιστεί ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο σε αγροτική περιοχή στο Στροβίκι Βοιωτίας, οδήγησε τελικά στα ίχνη του καλλιεργητή της. Από τα ευρήματα, οι αστυνομικοί έφτασαν σε έναν 31χρονο επιπλοποιό που, μαζί με τα έπιπλα, έκρυβε στην αποθήκη του και 22 κιλά ακατέργαστης κάνναβης η πώληση των οποίων θα του απέφερε 67.000 ευρώ!
    Οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών και της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής έπιασαν στα πράσα τον χασισοκαλλιεργητή την ώρα που έμπαινε στην αποθήκη που διατηρεί στο Κάστρο Βοιωτίας. Μόλις την άνοιξαν, βρήκαν σε όλο το δάπεδο ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που ο δράστης είχε απλώσει πάνω σε ρολά απορροφητικού χαρτονιού για να τα αποξηράνει, ενώ βρέθηκαν και πέντε φελιζόλ με τρύπες στο εσωτερικό τους, τα οποία χρησιμοποιούσε ως φυτώριο!
    Συνολικά κατασχέθηκαν 21 κιλά και 383 γραμμάρια κάνναβης στο εσωτερικό της αποθήκης, ενώ στα δυο σπίτια του 31χρονου στο Κάστρο και το Σαράντι Βοιωτίας, βρέθηκαν άλλο ένα κιλό και 21 γραμμάρια μαζί με μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα με επτά φυσίγγια, 16 κροτίδες και δέκα φωτοβολίδες. Ο επιπλοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή κροτίδων και φωτοβολίδων και θα απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου