Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

1.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ( 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ )

1.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ( 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ) 
Ηράκλειο: 61χρονος συνελήφθη για χρέη τα 2 εκατομμύριων ευρώ
ProtoThema.gr
     Το ... κυνηγητό στους οφειλέτες του δημοσίου στην Κρήτη συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Γνωστοί επιχειρηματίες και υποθέσεις που αναμένεται να προκαλέσουν ... θόρυβο περιλαμβάνονται στη «μαύρη» λίστα του ΣΔΟΕ με χρέη στο δημόσιο.
    Ένας 61χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Ηράκλειο για οφειλές ύψους 1.961.202,09 ευρώ προς το Δημόσιο.
    Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον οικονομικό εισαγγελέα. Ο 61χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου όπου πήρε αναβολή να απολογηθεί για την Πέμπτη.
    Χθές, έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας άλλοι τρεις Ηρακλειώτες 39, 54, και 58 ετών, αφού εκκρεμούσε σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος.
    Το συνολικό ύψος των οφειλών τους, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 366.751,67 ευρώ. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Συνελήφθη για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή
newsbomb.gr
    Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, ένας άντρας 41 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή στο Σταυροδρόμι Πέλλας.
    Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στην οικία του 41χρονου, καθώς και σε αγρόκτημά του, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
   Έντεκα συσκευασίες, κουτιά και βάζα που περιείχαν συνολικά 766 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
60 σπόρους κάνναβης μία κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα, διότι έληξε η ισχύς της άδειας κατοχής του κυνηγετικού όπλου.
    Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών
Ανήλικοι συνελήφθησαν για βανδαλισμούς σε σχολείο της Ζακύνθου
Ethnos.gr
    Επτά νεαροί, μεταξύ των οποίων πέντε ανήλικοι, ο ένας μάλιστα μόλις 12 χρόνων, συνελήφθησαν για φθορές στα κτίρια του 2ου και 3ου Γυμνασίου Ζακύνθου, στο κέντρο της πόλης.
    Οι δύο συλληφθέντες 20 και 19 ετών, είναι μαθητές του Εσπερινού Λυκείου, ένας είναι 12 ετών και οι υπόλοιποι είναι μαθητές, ηλικίας από 15 έως και 17 ετών.
    Στους μαθητές αποδίδονται κατηγορίες για φθορές στις σχολικές εγκαταστάσεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κατέστρεψαν θρανία, καρέκλες μαθητών, έδρες και καρέκλες καθηγητών. Επιπλέον, παραβίασαν γραφεία καθηγητών και προκάλεσαν φθορές σε πόρτες.
    Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες και να συνεχιστούν οι αστυνομικές έρευνες για το συμβάν, για ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων ατόμων.
    Έξω από τα δικαστήρια, σήμερα το πρωί, είχαν συγκεντρωθεί μαθητές και γονείς σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες.
Θεσσαλονίκη: Έπιασαν τους ληστές των φαρμακείων
Newsit.gr
    Λήστεψαν την ίδια μέρα, δύο φαρμακεία στις περιοχές του Ευόσμου και της Πολίχνης και... τελικά, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.
    Συνελήφθησαν μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χθες το μεσημέρι, στην περιοχή του Ευόσμου,.
    Πρόκειται για δύο Έλληνες, 41 και 42 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση Νόμου περί Όπλων.
    Συγκεκριμένα, πριν τη σύλληψή τους, ο 41χρονος μπήκε σε φαρμακείου στον Εύοσμο και με την απειλή μαχαιριού, πήρε 100 ευρώ. Μετά, μπήκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε ο 42χρονος.
    Επιπλέον, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες πήγαν πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας σε φαρμακείο της Πολίχνης, όπου ο 41χρονος, ομοίως με την απειλή μαχαιριού πήρε το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ και εξαφανίστηκε, με το ΙΧ που τον περίμενε ο συνεργός του.
    Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ.
    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου