Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

1.Ολυμπιακός: «Πρωτοφανής απόφαση»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1.Ολυμπιακός: «Πρωτοφανής απόφαση»
Όποιος έχει πολλούς ‘’ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ’’ πρέπει να τους πληρώνει κιόλας.Ακριβά…
Πάει η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο…. 
    Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού για την ποινή που του είχε επιβάλει ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, με την ΚΑΕ να κάνει λόγο για πρωτοφανή απόφαση.
    Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών έκρινε πως ορθώς η αθλητική δικαιοσύνη επέβαλε στους Πειραιώτες ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, συν τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, για τα όσα δυσάρεστα εκτυλίχθηκαν στο ΣΕΦ στον τρίτο τελικό των περσινών πλέι οφ. Να θυμίσουμε πως ο αγώνας δεν είχε καταστεί δυνατό να ολοκληρωθεί, με το φύλλο αγώνα να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό, καθώς έκανε λόγο μέχρι και για κουκουλοφόρους και επίθεσή τους στον αντίπαλο πάγκο και προσπάθεια τραβήγματος της φυσούνας.
    Στον Πειραιά περίμεναν μείωση της ποινής τους από το ΑΣΕΑΔ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.   Θεωρούν, μάλιστα, άδικη την απόφαση του συμβουλίου, καθώς όπως υποστηρίζουν είναι η πρώτη φορά που επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης βαθμών σε ομάδα για επεισόδια τα οποία έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και επειδή διακόπηκε ο αγώνας εξαιτίας των λιγοστών οπαδών τους που δεν δέχθηκαν να αποχωρήσουν από το ΣΕΦ παρά τις επανειλημμένες συστάσεις τους από τα μεγάφωνα και χωρίς οι ίδιοι να φέρουν ευθύνη. Υποστηρίζουν, επίσης, πως ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ και ο δικαστής του ΑΣΕΑΔ έκαναν την κλήτευση με διαφορετικά άρθρα του κανονισμού από εκείνα που είχαν κληθεί για απολογία από τη διοργανώτρια αρχή της Basket League ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου