Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Αναδρομικά: Επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΑΑΣ προς τον Πρωθυπουργό.

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

7 σχόλια:

  1. Η κυβέρνηση αυτή και αρνείται να συναντήσει την αντιπροσωπεία της ΕΑΑΣ και δεν εφαρμόζει το νόμο για την ορθή κατανομή στα Μετοχικά ταμεία των κρατήσεων από τις προμήθειες των Ε.Δ.
    Ο Πρωθυπουργός θα σας αγνοήσει όπως κάνει και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γιατί μας θεωρεί δεδομένους και ανίκανους να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα όσα μας ανήκουν.
    Η ΕΑΑΣ θα πρέπει να ενημερώσει την κυβέρνηση ότι αν δεν ικανοποιήσει τα αιτήματά της θα προτρέψει τα μέλη της να μη ψηφίσουν το κόμμα της ΝΔ κατά τις 2 επόμενες εκλογικές διαδικασίες.
    Αν συνεχίσουμε απλά να τους παρακαλούμε, όπως έκανε η ΕΑΑΣ με την τελευταία επιστολή στον ΥΕΘΑ και με αυτή στον ΠΘ, τότε δικαίως μας αγνοούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΕΑΑΣ;;;;; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ;;;; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ νουΔΟΥΛΑΣ ;;;;;; ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε χωρίς επίθετο εγώ ως Νεοδημοκράτης είμαι καθίκι; Σαν δεν ντρέπεσθε που δεν έχετε το θάρρος να γράψετε το επίθετό σας για να σας γνωρίσουμε. Η φορολόγηση για να μάθετε είναι νόμιμη. Άλλο εάν παρανομούσε η κατ΄εσάς Νουδούλα. Κύριε Ανδρέα είστε υπεύθυνος για τις ύβρεις. Βρήτε τρόπο να μην αποτελεί πεδίο υβριστών και μάλιστα ανωνύμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ε.α. ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΑΞΕΩΣ 1980.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. Κυριοι συναδελφοι ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ! Ξερω πολυ καλα οτι συνιδρυτες της ειναι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ του αλλοτε ΣΕΕ που εκ του ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ για την ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ μαζι Με το ΣΕΕ που ΛΙΔΩΡΗΘΗΚΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ! Αξιολογοι και τοτε και τωρα οι συναδελφοι μας αυτοι . Απο το να ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ας στηριξουμε κατι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ για τη χωρα.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! Οτι επιστολες και να στειλετε πανε στον καλαθο των σκουπιδιων ! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ! Ας τους ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ 4ετια που λενε και βλεπουμε τι θα κανουν .. Τους ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ 40τοσα χρονια !! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή