Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Καθορισμός σειράς προβαδίσματος των, κατά τις επίσημες εορτές και τελετές, προσκαλουμένων από τις δημόσιες αρχές, οργανισμούς και ιδρύματα

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

2 σχόλια:

  1. Τί δεν καταλαβαίνετε! Είναι γνωστή η τακτική τους να υποτιμούν οτιδήποτε ανάγεται στις Ένοπλες Δυνάμεις! Εάν υπήρχε και πρόεδρος της Ένωσης αγελαδοτρόφων(Σημ.: Δεν μου φταίνε τίποτε οι άνθρωποι), Θα τον έβαζαν κι' αυτόν μπροστά από τον Α/ΓΕΕΘΑ! Είναι απλά τα πράγματα. Φταίει το κόμπλεξ τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυβέρνηση αυτή και αρνείται να συναντήσει την αντιπροσωπεία της ΕΑΑΣ και δεν εφαρμόζει το νόμο για την ορθή κατανομή στα Μετοχικά ταμεία των κρατήσεων από τις προμήθειες των Ε.Δ.
    Ο Πρωθυπουργός θα σας αγνοήσει όπως κάνει και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γιατί μας θεωρεί δεδομένους και ανίκανους να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα όσα μας ανήκουν.
    Η ΕΑΑΣ θα πρέπει να ενημερώσει την κυβέρνηση ότι αν δεν ικανοποιήσει τα αιτήματά της θα προτρέψει τα μέλη της να μη ψηφίσουν το κόμμα της ΝΔ κατά τις 2 επόμενες εκλογικές διαδικασίες.
    Αν συνεχίσουμε απλά να τους παρακαλούμε, όπως έκανε η ΕΑΑΣ με την τελευταία επιστολή στον ΥΕΘΑ και με αυτή στον ΠΘ, τότε δικαίως μας αγνοούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή