Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Διόρθωση φορολόγησης και εξόφληση σε δόσεις για τα αναδρομικά των συνταξιούχων ζητά ο Νίκος Μανωλάκος

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

6 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΡΕ ΜΑΝΩΛΑΚΟ ;;;; ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ;;;; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΜΑ ΤΗΣ νουΔΟΥΛΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ;;;; ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ και εξίσταμαι με τη χρησιμοποιούμενη γλώσσα αποστράτων. Ο κόσμος σέβεται και υπολήπτεται τις Ενοπλες Δυνάμεις και σεις σώνει και καλά θέλετε να σας υποβαθμίσουν και να σας κατατάξουν στον υπόκοσμο. Αυτό μάθατε στην διάρκεια της υπηρετήσεως. Μήπως επιδιώκεται και βράβευση για τη φρασεολογίας σας Ντροπή μόνο αισθάνομαι ως ανήκοντες στην ίδια οικογένεια.Γιαυτό την πληρώνουμε συνολικά όλη η οικογένεια Το μόνο που θα σας αξίζει ΑΊΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ. ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΜΑ" ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΘΙΚΙΑ". ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

      Διαγραφή
  3. Δεν με ενδιαφέρουν τα στοιχεία σας κ. Ιωάννη ούτε επικαλέσθηκα την ανωνυμία σας και όυτε να κάνω οτιδήποτε γιατί είμαι αναρμόδιος.Εκείνο για το οποίο ντρέπομαι είναι γιατί προσβάλλεται την αξιοπρέπεια της συνολικής εικόνας των Αξιωματικών στο Λαό. Αν δηλώσετε ότι αποποιείστε την ιδιότητα μπορείτε να λέτε ΄οτιδήποτε. Ως Αξιωματικός δώσατε ένα όρκο τον οποίο πρέπει να τηρείτε. Ο στρατός ήταν πάντοτε η λάμπουσα πενία και η όποια αποστολή ε΄χει ως βάση την φράση του Κύπριου Αγωνιστή της ΕΟΚΑ « Ο αγώνας ου περί χρημάτων αλλά περί αρετής» Υπεύθυνοι είναι οι Αξιωματικοί και μόνο που ξέχασαν την αξία τους και την λεβεντιά τους και γίνανε έρμαια των πολιτικών. Οι αγώνες τους στο πεζοδρόμιο τους ξευτέλισαν στα μάτια των πολιτών και και έκτοτε γίνατε περισσότερο αστείοι με την επαναλαμβανόμενη. φράση «Δεν είμαστε δεδομένοι» Τέλος με την όλη συμπεριφορά σας ως απόστρατοι, της αδιαφορίας, το γνωρίζουν οι Πολιτικοί ότι η δύναμη της Ένωσής σας στις Εκλογές της είνα περί το 6% των αποστράτων Αυτά είναι τα χάλια σας, Αρθείτε στο ύψος σας. Αυτό ζητάει η Πατρίδα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΑΡΑ "ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ" ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ;;;;; ΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ;;;;;;

      Διαγραφή