Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/3/2021)

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


 

1 σχόλιο:

  1. Δημήτρης Γάκης: Χειρουργός μεταμοσχεύσεων και πρώην Διοικητής ΑΧΕΠΑ (1ο σχόλιο)
    Η κυβέρνηση λέει ότι για να τελειώνουμε με τα μέτρα και με τα Lockdown απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πέσουν τα κρούσματα... ξέρετε πόσο εύκολο είναι αυτό; Αν γυρίσουμε απλά το κουμπί τής PCR από εκεί που το έχουν ρυθμίσει στους 45 κύκλους και το πάμε στους 30, τα κρούσματα αυτομάτως από 800 θα πέσουν στα 200 και θα αφορούν ανθρώπους που πραγματικά έχουν ιϊκό φορτίο.
    H σωστή ρύθμιση τής PCR είναι μέχρι 30 κύκλους, δηλαδή ενισχύει το δείγμα που εξετάζει, 2 φορές εις την 30ήν δύναμη.
    Αυτοί όμως ρύθμισαν την PCR στο τρομακτικό νούμερο των 45 κύκλων ενισχύοντας το δείγμα πάνω από 35 τρισεκατομμύρια φορές. Με μια τέτοια τρομακτική ρύθμιση πιάνεις και τη γρίπη και τους άλλους τέσσερις κορονοϊούς, αλλά και σκουπίδια γενετικού υλικού από κύτταρα που έχουν καταστραφεί και οδηγούνται προς αποδόμηση, δίνοντας θετικά αποτελέσματα εκεί που δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό ενδιαφέρον... γι' αυτό άλλωστε εφέτος έχουν εξαφανιστεί εντελώς η γρίπη και οι άλλοι κορονοϊοί... διότι καταγράφονται όλοι ως Covid-19.
    H PCR είναι μία ποιοτική τεχνική... σου λέει αν έχεις ή δεν έχεις κορονοϊό, χωρίς να σου πει στους πόσους κύκλους βρέθηκε το ιϊκό σου φορτίο. Όμως αν χτυπήσει στους 6-10 κύκλους αμέσως μόλις βάλεις το δείγμα, αυτό σημαίνει ότι έχεις μεγάλο ιϊκό φορτίο. Αν χτυπήσει στους 30 κύκλους σημαίνει ότι έχεις μερικές χιλιάδες μόνο ιϊκά σωματίδια, άρα δεν μεταδίδεις, δεν κινδυνεύεις, τράβα σπίτι σου. Αν χτυπήσει στους 35 κύκλους σημαίνει ότι έχεις ένα και μοναδικό σωματίδιο, που όχι μόνο δεν μπορεί να μεταδόσεις, αλλά ούτε καν μπορεί να καλλιεργηθεί εργαστηριακά, με λίγα λόγια δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Φανταστείτε τι ανιχνεύουν στους 45 κύκλους λοιπόν, που έχουν ρυθμίσει σήμερα τα τεστ αυτά.
    Ο κόσμος δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται αυτόν τον ιό, μιας και έχει 99,9% επιβίωση και το 0,1% αφορά άτομα μεγάλης ηλικίας.
    Βασικοί κανόνες υγιεινής είναι οι μόνοι τρόποι για να αποφύγει κανείς τη μετάδοση αερογόνως μεταδιδομένων νοσημάτων.
    Μάσκες υψηλής προστασίας Ν95 και μόνο σε κλειστούς χώρους.
    Οποιεσδήποτε άλλες μάσκες σε ανοιχτούς χώρους είναι ένα βλακώδες μέτρο και συνιστά μία απροκάλυπτη επιβολή. Μια διπλή απλή χειρουργική ή υφασμάτινη μάσκα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, αλλά είναι ένα ακόμα σκαλοπάτι στην κλίμακα της κυβερνητικής επιβολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή