Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ


ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΕΑΑΣ)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ
ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΕΤΟΥΣ 2020
    Γνωρίζονται στα Μέλη της Ενώσεως, οι παρακάτω Αποφάσεις του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ., επί του θέματος παραθερισμού στο ΚΑΑΥ :
     α.         Οι Καταστάσεις Παραθερισμού που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Α.Α.Σ. στις 27 Μαΐου 2020 και συμπεριελήφθησαν στην «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ» Μαΐου 2020, είναι οι αρχικώς εκδοθείσες από το μηχανογραφικό επιλογικό σύστημα της Ενώσεως και έχουν υποστεί διαφοροποιήσεις, σύμφωνα με τις νεότερες επιθυμίες των Μελών μας. Σε κάθε περίπτωση, αυτήν την στιγμή ισχύουν οι επικαιροποιημένες εγκρίσεις διαφοροποιήσεων, για τις οποίες έχει γίνει σχετική κατ’ ιδίαν ενημέρωση, από την ορισθείσα Επιτροπή Παρακολούθησης Παραθερισμού του ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα
     β.         Οι οποιεσδήποτε Αναφορές ή Αιτήσεις Παραθερισμού, οι οποίες  περιγράφονται παρακάτω, μπορούν να  κατατίθενται, είτε εγγράφως στην Γραμματεία της Ε.Α.Α.Σ., είτε συνημμένες σε ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση eaaskaay2020@gmail.com και εναλλακτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση eaasgrammateia@gmail.com .
     γ.         Παρά το γεγονός, ότι  το χρονικό όριο υποβολής Αναφοράς Ενστάσεως επί των προαναφερθέντων αποτελεσμάτων, έχει παρέλθει από 10 Ιουνίου 2020, επειδή η εφημερίδα «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ» Μαΐου 2020, εκδόθηκε μετά την υπόψη ημερομηνία, η Ένωση δίδει την δυνατότητα, στα Μέλη της που θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί, να καταθέσουν Αναφορά Ενστάσεως στην Γραμματεία της Ε.Α.Α.Σ., μέχρι 15 Ιουλίου 2020. Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας, δεν θα γίνονται δεκτές τυχόν Ενστάσεις και δεν θα δίδεται απάντηση στον ενδιαφερόμενο. 
     δ.         Αιτήσεις Ακύρωσης της Επιλογής Παραθερισμού, μπορούν να κατατίθενται σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, μέχρι μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Σειράς όπου αναφέρονται και σύμφωνα με το σχετικό έντυπο «1», που σας παρατίθεται στην παρούσα ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι η μη έγκαιρη γνωστοποίηση της επιθυμίας ακύρωσης του παραθερισμού, έχει ως αποτέλεσμα την χρέωση αρνητικών μορίων παραθερισμού για το έτος 2021, αλλά και την διακοπή της πίστωσης των 20 μορίων, εξ εκάστης ετήσιας αναμονής.
     ε.         Αιτήσεις Αλλαγής Παραθεριστικής Σειράς, δύνανται να υποβάλλονται μέχρι μία εβδομάδα πριν την έναρξη της αιτηθεισομένης Σειράς, αφενός για περιπτώσεις εκτάκτων λόγων υγείας, αποδεικνυόμενων εξ επισήμων βεβαιώσεων νοσοκομείων και αφετέρου, για έτερες σοβαρές και λογικές αιτιολογίες, όπως είναι π.χ. η ανατροπή του οικογενειακού και ατομικού προγραμματισμού, που τυχόν προκάλεσε η πανδημία του κορωναΐού. Οι εν λόγω Αιτήσεις Αλλαγής Παραθεριστικής Σειράς, μπορούν να κατατίθενται σύμφωνα με το σχετικό έντυπο «2», που παρατίθεται στην παρούσα ανακοίνωση.
    στ.       Εκπρόθεσμες Αιτήσεις Παραθερισμού, μπορούν να κατατίθενται μόνο για μία Σειρά Παραθερισμού και μέχρι μία εβδομάδα πριν την έναρξη της αιτηθεισομένης Σειράς. Η ικανοποίηση των υπόψη αιτήσεων υπόκειται στην διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής Παρακολούθησης Παραθερισμού του ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα, με βάση τη δυνατότητα ικανοποίησης του αιτήματος και σύμφωνα με το σχετικό έντυπο «3», που παρατίθεται στην παρούσα ανακοίνωση.
     ζ.         Αιτήσεις Παραθερισμού σε Επιπλέον Παραθεριστική Σειρά, δύνανται να υποβάλλονται μέχρι μία εβδομάδα πριν την έναρξη της αιτηθησομένης Σειράς. Η ικανοποίηση των υπόψη αιτήσεων υπόκειται στην διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής Παρακολούθησης Παραθερισμού του ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα, με βάση την  δυνατότητα ικανοποίησης του αιτήματος και με σειρά προτεραιότητας, πρώτα αυτών που υπέβαλαν εμπρόθεσμα Αίτηση Παραθερισμού, κατόπιν αυτών που παραθέρισαν στον μικρότερο αριθμό περιόδων και τέλος αυτών που υπέβαλαν εκπρόθεσμη Αίτηση Παραθερισμού. Οι υπόψη αιτήσεις θα συμπληρώνονται σύμφωνα με το σχετικό έντυπο «4», που παρατίθεται στην παρούσα ανακοίνωση.
      η.         Όσοι παραθερίσουν το Καλοκαίρι του 2020, στο ΚΑΑΥ του Αγ. Ανδρέα, θα χρεωθούν μόνο τα 10 προβλεπόμενα αρνητικά μόρια, ασχέτως εάν παραθέρισαν σε πέραν της μίας παραθεριστικές σειρές.
      θ.         Με μέριμνα της Επιτροπής Παρακολούθησης Παραθερισμού, στην ιστοσελίδα της Ε.Α.Α.Σ. και στην θέση ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ, θα αναρτώνται περιοδικά ανακοινώσεις σχετικές με την διαθεσιμότητα θέσεων, σε Σειρές που αυτή θα δημιουργείται, λόγω εκτάκτων ακυρώσεων. 
       ι.          Για κάθε νεότερο επί του θέματος του παραθερισμού, η Ένωση θα σας ενημερώνει εγκαίρως. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου