Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ένα τραγουδι για την Ελλάδα


Ένα τραγουδι για την Ελλάδα
Παντελής Γιαννακόπουλος
A
•A song dedicated to Athens, Greece.
•Una canción dedicada para Atenas, Grecia.
•Ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Αθήνα και την Ελλάδα
Β
    Το mail που διαβάζετε, προέκυψε από:
        • Μια ιδέα του Αντιστράτηγου ε.α. Χαραλάμπου Τσιτσιμπίκου για την προώθηση ενός εξαιρετικού κουβανέζικου τραγουδιού στους εν ενεργεία και ε.α. συναδέλφους των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας.
        • Ένα μικρό εισαγωγικό κείμενο του Ταξίαρχου ε.α. Παντελή Γιαννακόπουλου για όλους αυτούς  που υπερασπίζονται σθεναρώς, στις εσχατιές του Ελληνισμού, το παρόν  και  το μέλλον  της φιλτάτης ημών πατρίδας, του Ελληνισμού και του αρχέγονου έθνους μας. 
Γ
       • Ένα αυθεντικό κουβανέζικο  τραγούδι-ύμνος σε Latin ρυθμό για  την Αθήνα και την Ελλάδα μας!
«Υπέροχoι επαινετικοί στίχοι τραγουδιού γεμάτοι αγάπη για την Αθήνα  μας, επενδεδυμένοι με latin μουσική, ερμηνεύονται από πολυάριθμο Κουβανέζικο συγκρότημα, με αυθεντικούς και αισθαντικούς καλλιτέχνες που ξεδιπλώνουν το εκρηκτικό ταμπεραμέντο τους, για να υμνήσουν την πανάρχαια ελληνική πόλη της θεάς Αθηνάς και της μητρός Ελλάδας, της υπέρλαμπρης και λατρευτής μας πατρίδας των 3.000 χρόνων ζωής.
Τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτήν την νότα χαράς, αγάπης και αισιοδοξίας που μας χαρίζουν …πείθοντάς μας τόσον ευχάριστα να γίνουμε κοινωνοί του πολιτισμού που μας κομίζουν από την μακρινή πατρίδα τους.
Θα τους θυμόμαστε νοσταλγώντας την παρουσία τους στην ιερή ελληνική γη και θα προσευχόμαστε γι’ αυτούς, την φυλή και την δική τους ιστορική, ηρωική και όμορφη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου