Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/4/2020)
      Σήμερα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είχαμε μία ημερήσια εκδρομή, όλοι εμείς οι συμμαθητές και φίλοι από τη Θεσσαλονίκη, με προορισμό ένα από τα ΟΧΥΡΑ της «Γραμμής Μεταξά», όπου θα συμμετείχαμε στον επίσημο εορτασμό εν σώματι, και θα καταθέταμε στεφάνι εκ μέρους της τάξεώς μας, της Τάξεως ΣΣΕ 1973. Όμως, «Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε ο Θεός κελεύει». Και στην περίπτωσή μας, ευθύνεται ο κορονοϊός και τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ μέτρα που τον συνοδεύουν. Έτσι και εγώ, σήμερα δεν θα γράψω τίποτα για αυτόν, έτσι, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΩ!
------------------------------------------
    Και γράφει ο Λάζαρος, απευθυνόμενος στους συμμαθητές: «Πρέπει να βρεθουμε»! Ναι, Λάζαρε, πρέπει να βρεθούμε! Να πιούμε το καφεδάκι μας την Πέμπτη, να σχεδιάσουμε καμιά εκδρομή, κοντινή ή μακρυνή, να πούμε τις σαχλαμάρες μας ή τις λιγώτερο σαχλαμάρες μας, να περάσουμε ευχάριστα το πρωϊνό μας… Αν και δεν προβλέπεται αυτό να γίνει σύντομα, ωστόσο πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα μπορέσουμε να βρεθούμε…. Άλλωστε, εμείς είμαστε «προπονημένοι» σε δύσκολες καταστάσεις. «Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια»…
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

1 σχόλιο: