Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/1/2020)
    Πραγματικά, προξενεί απορία. Τα μέλη της συμμορίας λαθρομεταναστών, τα είχαν συλλάβει στο παρελθόν για πάνω από 100 αδικήματα, και όμως, κυκλοφορούσαν ελεύθεροι! Και συνέχιζαν την δράση τους! Τι άλλο χρειάζεται αυτό το ανάπηρο κράτος, για να τους απελάσει στις χώρες τους; Αυτό δεν προβλέπει η νομοθεσία; Γιατί δεν το κάνουν; Τι αποφάσεις παίρνουν τα δικαστήρια; Όμως, τώρα όλα θα στρώσουν, αφού θα έχουμε δικαστίνα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας…..
------------------------------------------
    Μάλιστα! Τώρα που έμπλεξε η γραβάτα με το σώβρακο, θα αποφασίσουν την απόσυρση από τη Λιβύη όλων των ξενων που μετέχουν στις συγκρούσεις! Δηλαδή, θα φύγουν Τούρκοι, Ρώσοι κτλ; Και…. με τους «μισθοφόρους» τι θα γίνει; Εδώ, όχι δύο, αλλά πολλοί γάιδαροι μαλώνουν σε ξένη αχυρώνα.
------------------------------------------
    Διάβασα με τρόμο και αγανάκτηση, πως ο υπουργός εξωτερικών μας, προθυμοποιήθηκε να στείλουμε εμείς δυνάμεις για την εποπτεία της ( ενδεχόμενης) ειρηνεύσεως. Ένα μόνο ΄γράφω. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ στη Λιβύη, για οποιονδήποτε λόγο. Έστω και ένας να πάθει κάτι, υπεύθυνη θα είναι η κυβέρνηση που θα τον στείλει εκεί. Στο κάτω – κάτω, και λίγους έχουμε, και τους χρειαζόμαστε! ( Όχι βέβαια για «θεραπαινίδες» των λαθρομεταναστών)
------------------------------------------
    Να γράψω τίποτα για τον ΟΑΣΘ; Και τι έγινε; Τίποτα δεν γίνεται, ούτε και θα γίνει….  Το μόνο μέλημα, είναι να παίρνουν την κρατική επιχορήγηση ( κάκιστα…) και να την κάνουν «μερίσματα» για τους μετόχους.Εδώ χρειάζεται να έρθει ο Ηρακλής ( ο μυθικός) για να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου…
------------------------------------------
    Κατά τα άλλα, να πίνετε πράσινο τσάϊ. Κάνει καλό….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου