Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/1/2020)
    Πάλι καλά, που έσπασε μόνο το τζάμι στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ, απο το πολύ στριμωξίδι. Όσοι δεν το ζούν, ίσως να μην το καταλαβαίνουν. ‘Ισως, αντί για το τζάμι της πόρτας ( ευτυχώς, ενισχυμένο και δεν είχαμε τραυματισμούς… ) να έπρεπε να σπάσουν τα κεφάλια ( μεταφορικά, βεβαίως… βεβαίως ) των υπευθύνων. Ίσως πάλι, θα έπρεπε να τους αναγκάσουν να επιβιβασθούν σε λεωφορεία σε ώρες αιχμής. Αυτό που βλέπω καθημερινά, είναι πως ΠΟΤΕ Ο ΟΑΣΘ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ! Από κάθε άποψη!
------------------------------------------
    Άντε με το καλό, να αρχίσουν την επαναλειτουργία κάποιες βιομηχανίες, όπως η ΕΒΖ. Τις χρειάζεται η Ελλάδα! Ας αφήσουμε στην άκρη το «ΓΙΑΤΙ» και το «ΠΩΣ» έκλεισαν, και ας ξεκινήσουμε από την αρχή, ή τουλάχιστον από εκεί που είχαμε μείνει.
------------------------------------------
    Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται για τα Windows 10 και τις ατέλειές τους. Τα σχεδιάζουν χρόνια τώρα. Μήπως οι ατέλειες είναι σκόπιμες; Όλα μπορούν να γίνουν…. Δεν διαμαρτύρεται τυχαία η NSA των ΗΠΑ. Κάτι παραπάνω ξέρουν! Προς το παρόν, πάντως, και μέχρι καταργήσεως εντελώς, παραμένω στα Windows 7.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου