Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/2/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/2/2019)
    Αρκετά ε-μαιηλ που σας έρχονται, επιστρέφουν στον αποστολέα ως ανεπίδοτα, γιατί δεν υπάρχει χώρος για να γίνουν «εισερχόμενα». Καλό είναι, κάπου – κάπου ( ανα 2-3 μήνες ή όποτε το θυμάστε) να κάνετε εκκαθάριση στα «εισερχόμενα», στα «σπάμ», στον «κάδο απορριματων» και στα «απεσταλμένα».
----------------------------------------------------
   Μείον 6 βαθμοί στον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, έτσι; Έ, τι να κάνουμε, οι «μαγκιές» πληρώνονται! Αναρωτιέμαι όμως, εάν ο Ολυμπιακός, λόγω δυναμικότητας βέβαια, δεν είχε «από χέρι» εξασφαλισμένη την συμμετοχή στα play off του πρωταθλήματος, θα έκανε αυτές τις μαγκιές;;;; Αμφιβάλλω! Έτσι και αλοιώς, πάλι στο ίδιο έργο θεατές θα γίνουμε στον τελικό του Πρωταθλήματος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Ή αντίστροφα, εάν προτιμάτε….
----------------------------------------------------
    Πήρε ο Πολάκης 100.000 ευρώ καταναλωτικό δάνειο από την Τράπεζα Αττικής; Εκείνη την φαληρημένη, ξέρετε τώρα…. Και γιατί να μην πάρει; Κοτζάμ υπουργάρα είναι, γαμεί και δέρνει, άμα λάχει! Χώρια που εάν δεν του το έδιναν, μπορούσε να τους χώσει 5 μέτρα στο χώμα…….
----------------------------------------------------
    Κάποιοι του δημοσίου βίου, μεγάλης ηλικίας,  τώρα στα γεράματα, αποφάσισαν να ακυρώσουν όλη την «διαδρομή» τους, ανατρέποντας σε μια νύχτα όλα όσα έλεγαν και έκαναν για δεκαετίες. Τι σημαίνει αυτό; Πως τώρα… «έβαλαν μυαλό»; Ή η αγωνία της διατηρήσεως στην επικαιρότητα τους οδηγεί σε «μπουνακιασμένες» αποφάσεις; Θυμίζω τον Τσολάκογλου, έναν ήρωα στην κυριολεξία, των πολέμων. Όμως, στην ιστορία έμεινε σαν προδότης, χωρίς να είναι. Έτσι είναι αυτά… mr. quick,  «ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ»!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου