Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/2/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/2/2019)
     Μερικά θέματα, είναι πολύ σοβαρά και μας «καίνε» Είτε είναι οικονομικά ( αναδρομικά κτλ) είτε εθνικά ( σκοπιανό κτλ) είτε άλλα. Και βλέπουμε δραστηριοποιήσεις για την επίλυσή τους, οι οποίες ευχής έργον θα ήταν εάν είχαν αποτέλεσμα. Όμως, δεν τα βλέπουν όλοι έτσι τα πράγματα. Πιθανόν να υπάρχουν και κάποιοι, που εκμεταλλευόμενοι το συναίσθημα, επιδιώκουν άλλους σκοπούς, εντελώς ιδιοτελείς. Και μας καλούν να πάρουμε μέρος, να συμπαραταχθούμε και άλλα… διηγήματα. Χρειάζεται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ για να ενεργήσουμε αφ’ ενός με λογική ( όταν εκ των προτέρων ξέρουμε το τελικό αποτέλεσμα…) αφ’ ετέρου δε με καχυποψία, αφού δεν είναι πιθανόν όλα όπως φαίνονται. Θέλετε να στείλετε αιτήσεις στο ΓΛΚ για αναδρομικά; ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ! Εφόσον είναι χωρίς παράβολα. Θέλετε να υπογράψετε ψηφίσματα; ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ! Εφόσον δεν συνοδεύονται από καταβολή χρηματικού ποσού. Δυστυχώς, ανάμεσα στα ξερά, καίγονται και τα χλωρά. Την καλή πίστη αξιόλογων και σεβαστών ανθρώπων, υπάρχουν κάποιοι που την εκμεταλλεύονται. Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω. Όμως, οι καιροί είναι ΚΑΙ δύσκολοι, ΚΑΙ πονηροί. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
----------------------------------------------------
    Και πολύ άργησαν! Άρχισε το ετήσιο σήριαλ για τις φορολογικές δηλώσεις. Τι να προέξουμε, τι να ξαναπροσέξουμε, τι να κάνουμε, τι να μην κάνουμε και πάει λέγοντας…. Αφού είναι δεδομένο, πως ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλα φήμες! Από την άλλη μεριά, ότι ήταν να γίνει, έγινε, αφού η δήλωση θα αφορά ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2018! Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ περιμένω την έκδοση ( κάθε χρόνο) του βιβλίου οδηγιών συμπληρώσεως, και με αυτό σαν υπόδειγμα, προχωρώ. Και μέχρι σήμερα, δεν έχασα. Γλύτωσα και τους λογιστές….. Και αυτοί πρέπει να ζήσουν, αλλά όχι από εμένα…. Τα πράγματα είναι απλά!
----------------------------------------------------
    Διαβάστε και φρίξτε! 32.000 ευρώ το μήνα παίρνουν τα «κεφάλια» της ΕΕ!!! Γιούγκερ, Τούσκ και τα «ρέστα»! Και πήραν…. ΑΥΞΗΣΗ (!!!) γιατί οι Βρυξέλλες είναι ακριβές και… δεν βγαίνουνε! Σε ένα μήνα, παίρνουν όσα παίρνει ένας μέσος Έλληνας συνταξιούχος σε δυό χρόνια!! Αυτή την ΕΕ, ΝΑ ΤΗΝ Χ@@Ω!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου