Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/2/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/2/2019)
     Από ό τι βλέπω, άρχισαν να «ζεσταίνονται» οι μηχανές εν όψει δημοτικών εκλογών και ευρωεκλογών. Πολλοί  λένε, πως αυτά τα αποτελέσματα, θα είναι πρόκριμα για τις βουλευτικές εκλογές, όταν γίνουν. Δεν το πιστεύω. Φυσικά, μετά από τις εκλογές του Μαίου, κάποιοι θα θρηνήσουν, κάποιοι θα πανηγυρίσουν, και οι χαμένοι θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ήττα, ανακαλύπτοντας πιθανούς και απίθανους λόγους, όχι όμως και την δική τους ανικανότητα και ακαταλληλότητα. Είναι σαν και εκείνο το μύθο, που βλέπουν το σακούλι που είναι μπροστά τους, αλλά δεν βλέπουν το άλλο, που είναι κρεμασμένο στην πλάτη τους. Σε τρείς μήνες, θα δούμε…. Και επιτέλους, θα «ξεφορτωθούμε» κάποιους ( όνομα και μη χωριό και ο χωριάτης είναι εδώ, στην πόλη μας)
----------------------------------------------------
    Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη για την ελληνικότητα των Κυπρίων. Τα όσα γίνονται με τους εφέδρους και τις απαλλαγές στρατεύσεως είναι ίδια με αυτά που γίνονται και εδώ. Άγνωστες διευθύνσεις, κάτοικοι εξωτερικού που ένουν στην διπλανή πολυκατοικία, φοιτητές 30 χρόνια, και πάει λέγοντας. ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ!
----------------------------------------------------
    Γράφουμε και λίγα για τα.. αναδρομικά! ( τι άλλο;) Το θέμα είναι «πιασάρικο» και… πουλάει! Έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από όλλα. Αν και συνήθως, αναμασεί τα προηγούμενα, γράφοντας τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια. Η μεγάλη επισκεψιμότητα όμως, δηλώνει και την αγωνία και προσμονή των συνταξιούχων κυρίως, μήπως και πάρουν τίποτα από τα κλεμένα πίσω.
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου