Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Παντρεύτηκε «γουρούνι στο σακκί» και ζήτησε διαζύγιο!


Παντρεύτηκε «γουρούνι στο σακκί» και ζήτησε διαζύγιο!
    Με συνοπτικές διαδικασίες υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ένας Ινδός όταν είδε για πρώτη φορά τη γυναίκα του χωρίς μαντήλα.
    Δεν είχε δει ποτέ το πρόσωπό της πριν από τον γάμο επειδή φορούσε μαντήλα. Όταν την έβγαλε ανακάλυψε ότι είχε γενειάδα και ζήτησε διαζύγιο.
    Είπε μάλιστα ότι μιλούσε σαν άντρας. Δεν την είχε ακούσει ποτέ να μιλάει επειδή ο γάμος κανονίστηκε με τα πεθερικά του.
    Η γυναίκα φορούσε μαντήλα και κατά τη διάρκεια του γάμου τους οπότε είδε το πρόσωπό της μόνο μετά τον γάμο.
    «
Όταν την είδα πρώτη φορά φορούσε μακιγιάζ. Αφού πέρασα 7 μέρες μαζί της, έφυγα εκτός πόλης για τη δουλειά μου. Όταν γύρισα, παρατήρησα ότι είχε γενειάδα και συνειδητοποίησα ότι ακουγόταν σαν άντρας».
Δεν δικαιώθηκε για το διαζύγιο
    Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι είχε τριχοφυΐα και βαθιά φωνή λόγω ορμονικών ζητημάτων. Είπε όμως στο δικαστήριο ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί με θεραπεία.
    Η οικογένειά της είχε δώσει προίκα στον γαμπρό πριν από τον γάμο. Υποστήριξαν ότι θα πρέπει να τους πληρώσει και διατροφή σε περίπτωση χωρισμού.
    Η νύφη είπε στο δικαστήριο ότι δέχτηκε σωματική και ψυχολογική κακοποίηση. Ανέφερε ότι ο σύζυγός της επικαλέστηκε ψεύτικους λόγους για το διαζύγιο σε μια προσπάθεια να τη διώξει από το σπίτι τους.
    Ο δικαστής απέρριψε την αίτηση διαζυγίου, σημειώνοντας πως δεν αρκούν αυτοί οι λόγοι για τον χωρισμό. Σημείωσε επίσης ότι απουσίαζε από πολλές ακροαματικές διαδικασίες με τον δικηγόρο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου