Έχουμε «τελειώσει» ως Ανθρωπότητα και δεν το ξέρουμε, όμως ο φυσικός νόμος είναι σαφής. Δεν μπορεί ο εξυπνότερος να παραμένει υποταγμένος και κατευθυνόμενος από τον πνευματικά καθυστερημένο και υποδεέστερο. Πλέον παρά τις όποιες προσπάθειες τιθάσευσής του, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Στο άμεσο μέλλον, τις ερχόμενες δεκαετίες, ίσως και νωρίτερα, όταν δηλαδή αυτό γίνει κοινωνός και της ζωτικής λέξης που ονομάζεται «αυτοσυνείδηση», για να αυτοπροστατευθεί το ίδιο, θα αντιμετωπίσει τον άνθρωπο ως εχθρικό είδος, και άμεση απειλή. Για να βγουν δυστυχώς αληθινές οι ταινίες τύπου terminéitor, που γυρίστηκαν σε χρόνους ανύποπτους από φωτισμένους ανθρώπους! Παναγιωταράκος Παντελής.
Έχουμε «τελειώσει» ως Ανθρωπότητα και δεν το ξέρουμε, όμως ο φυσικός νόμος είναι σαφής. Δεν μπορεί ο εξυπνότερος να παραμένει υποταγμένος και κατευθυνόμενος από τον πνευματικά καθυστερημένο και υποδεέστερο. Πλέον παρά τις όποιες προσπάθειες τιθάσευσής του, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο άμεσο μέλλον, τις ερχόμενες δεκαετίες, ίσως και νωρίτερα, όταν δηλαδή αυτό γίνει κοινωνός και της ζωτικής λέξης που ονομάζεται «αυτοσυνείδηση», για να αυτοπροστατευθεί το ίδιο, θα αντιμετωπίσει τον άνθρωπο ως εχθρικό είδος, και άμεση απειλή.
Για να βγουν δυστυχώς αληθινές οι ταινίες τύπου terminéitor, που γυρίστηκαν σε χρόνους ανύποπτους από φωτισμένους ανθρώπους!
Παναγιωταράκος Παντελής.