Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/8/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/8/2019)
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! Όσο και να έψαξα, πραγματικές ειδήσεις δεν υπάρχουν! Το ενδιαφέρον μονοπωλούν ο απόηχος από τις πυρκαγιές, οι φορολογικές «κομπίνες» ( ιδιαιτερα στο… «γνωστό» νησί) και οι προσδοκίες σε οικονομκά θέματα. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ! Αναγκαστικά, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στα υπόλοιπα, πολύ μικρής σημασίας. Αυτό δεν είναι παράξενο, αφού ο Αύγουστος, συνήθως, είναι «νεκρός μήνας» από πλευράς ειδήσεων. Γιατί, μη μου πείτε πως θεωρείτε «ειδήσεις» τις αντιπαραθέσεις πολιτικών που συνήθως γίνονται για να μας υπενθυμίζουν την ύπαρξή τους….
------------------------------------------------
    Με αυτές τις αργίες, μπερδευτήκαμε λίγο, ιδιαίτερα οι συνταξιούχοι, αφού την Παρασκευή νόμιζα πων είναι Κυριακή, και σήμερα νομίζω πως έιναι… Δευτέρα!
------------------------------------------------
    Και βρίσκω έναν τίτλο «ειδήσεως» που λέει για τις θέσεις των ελληνικών πανεπιστημίων στην παγκόσμια λίστα, και μάλιστα για την κατάταξή τους στις πρώτες θέσεις. Και όταν το διαβάζω, βλέπω πως ένα πανεπιστήμιό μας, είναι ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, αλλά… μετά τα πρώτα 300! Τι να τους πείς τώρα τους ανθρώπους…
------------------------------------------------
    Η Αμφίπολη, πράγματι, χαλάει την «μανέστρα» στην Αριστερά, που θα προτιμούσε να είναι αρχαίο Αλβανικό, Σκοπιανό, Βουλγάρικο, Ρουμάνικο ή οτιδήποτε άλλο ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, για να κολακέυσει τις ιδεοληψίες της για την οικουμενικότητα και την ισοπέδωση των εθνών. Ευτυχώς, αυτό ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου