Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/5/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/5/2019)
    Επιτέλους! Ο ΗΡΑΚΛΗΣ στο μπάσκετ, επέστρεψε στην Α1 Κατηγορία! Μετά από 8 χρόνια, που βολόδερνε στις κατώτερες κατηγορίες. Βρίσκεται πλέον, στην φυσική του θέση, όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Εάν βέβαια η διοίκηση θέλει και να μείνει στην Α1.
------------------------------------------------
    Η σημερινή ταινία στο ΣΙΝΕ-ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ, είναι πολύ καλή και ενδιαφέρουσα. «Η ΕΝΔΟΞΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ» αναφέρεται στην Ελλήνική Ταξιαρχία στον πόλεμο της Κορέας. Αξίζει να την δείτε! Και δεν το γράφω συχνά αυτό.
------------------------------------------------
    Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο, που υποδεχόμαστε «μετα βαϊων και κλάδων» τους λαθρομετανάστες, και όταν θελουν να φύγουν, δεν τους αφήνουμε!!!!! Και που έμμεσα, διώχνουμε τους Έλληνες σαν μετανάστες στο εξωτερικό! Σε λίγο, το πρόβλημα δεν θα είναι η ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία, αλλά η ενσωμάτωση των ελλήνων στο λαθρομεταναστευτικό τουρλουμπούκι που μας έχει κατακλύσει. Και με ανεργία κάπου στο 25-28% ( για τους έλληνες) τους πληρώνουμε και από πάνω!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου