Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/4/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/4/2019)
    Καταλάβατε τώρα, γιατί δεν πρέπεινα τιμώνται εν ζωη επιφανείς ( λέμε τώρα…) προσωπικότητες με την απονομή του ονόματός τους σε διάφορες εγκαταστάσεις; Μπορούν να τιμώνται με διάφορους άλλους τρόπου; ( πλακέτες κτλ) όχι όμως με ονοματοδοσία. Και αυτό γιατί η ιστορία του καθενός κλείνει με τον θάνατό του και όχι νωρίτερα.
----------------------------------------------------
    Για μερικούς μεγαλόσχημους σιτεμένους, το 2019 δεν μπήκε καθόλου καλά. Την μια, τους παρατάει η γκόμενα (συγγνώμη…. «σύντροφος»… ) την άλλη τους περνάν «βραχιολάκια» και τους πάνε στο «γκισντάνι», έ, λίγο είναι; Επειδή όμως, «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», στο τέλος ξέρουμε τι θα γίνει. Μόνο που την γκόμενα, δεν την βλέπω να επιστρέφει…..
----------------------------------------------------
    Να και μια φορά, που συμφωνώ με τον Μπουτάρη. Για τους Δημοτικούς Συμβούλους. Εάν κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι την αναγνωρισιμότητά τους, προσπαθούν να ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ την ψήφο μας, ενώ δεν εμφανίζονται στα Δημοτικά Συμβούλια, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ! Και βέβαια, λέμε για όλες τις παρατάξεις. Έχει αποδειχτεί, πως γινόμαστε εύκολος στόχος των ΨΗΦΟΘΗΡΩΝ! Είναι δυνατόν, Δημοτικός Σύμβουλος της Κοζάνης ( π.χ.) να μενει μόνιμα στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη; Ας το ψάξουμε, πρίν πάμε στις κάλπες. Ας μην γινόμαστε εθελοντές στην κοροϊδία!
----------------------------------------------------
    Τελικά, τι θα γίνει; Θα ακριβήνει το σουβλάκι; Και εάν ακριβήνει, τι θα γίνει με το «καλαμάκι»; Θα ακριβήνει και αυτό; Και με τι θα τα ταιριάσουμε, με «κρασί» ή με «ρετσίνα»; Και θα πάρουμε και «τυρί» ή «φέτα»;Μμμμ! Με όλα αυτά πείνασα, και θα πώ στη γυναίκα μου σήμερα να με κάνει κεφτεδάκια!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου