Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΟ ΚΑΡΓΑΚΟ ΤΗΝ 21 -2- 2019


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΟ ΚΑΡΓΑΚΟ ΤΗΝ 21 -2- 2019
Ευάγγελος Γριβάκος
    Την 13η Ιαν.2019 έφυγε από την ζωή ο   μεγάλος ευπατρίδης, συγγραφέας και ιστορικός Σαράντος Καργάκος, καταγόμενος από το Γύθειο Λακωνίας. Η μεγάλη προσφορά του  στην ορθή παιδαγωγική των Ελλήνων και ιδίως των νέων, η φιλοπατρία του, οι αγώνες του για την θεραπεία των δυσλειτουργιών της Παιδεία μας και  εναντίον των κύκλων εκείνων που κατά καιρούς αποπειρώνται να διαστρεβλώσουν και να νοθεύσουν την Ελληνική Ιστορία από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα, είναι γνωστά ανά το Πανελλήνιο.
    Για τους ανωτέρω λόγους ο Σύλλογος Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης " Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ", την 21η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Πέμπτη, στο επί της Πλατείας Αριστοτέλους αριθ. 5 Θεσσαλονίκη, Πνευματικό Κέντρο του Συλλόγου οργανώνει εκδήλωση  Τιμής και Μνήμης του μεγάλου Διδασκάλου. Λεπτομέρειες θα βρείτε στην συνημμένη Πρόσκληση.
    Η παρουσία σας θα αποτελέσει για τον Σύλλογό μας ιδιαίτερη χαρά και τιμή. Ιδιαίτερα για τους εκ Πελοποννήσου καταγόμενους και διαμένοντες στην Θεσσαλονίκη θα είναι μια καλή ευκαιρία γνωριμίας και συσφίγξεως των μεταξύ μας σχέσεων.
    Μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να αναμεταδώσετε το παρόν και στους δικούς σας αποδέκτες. Επίσης μπορείτε, και πάλι εφόσον το επιθυμείτε, να στείλετε σύντομες  τιμητικές Επιστολές εις μνήμη του εκλιπόντος στο παρόν e-mail (evagrivak@hotmail.co) οι οποίες, ασφαλώς, θα αναγνωσθούν κατά την Εκδήλωση.
    Ευχαριστώ. Ευάγγελος Γριβάκος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου